Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απάντηση της ΑΕΚ στην ΕΠΟ: «Κακόγουστο ανέκδοτο»

Απάντηση της ΑΕΚ στην ΕΠΟ: «Κακόγουστο ανέκδοτο»

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΑΕΚ, στην κόντρα της με την ΕΠΟ. Μετά την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας η οποία καλούσε την Ένωση και τον Παναθηναϊκό να... «κοιταχτούν στον καθρέφτη», οι «κιτρινόμαυροι» απάντησαν κάνοντας λόγω για «κακόγουστο ανέκδοτο» την αναφορά της ΕΠΟ στην αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΑΕΚ, στην κόντρα της με την ΕΠΟ. Μετά την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας η οποία καλούσε την Ένωση και τον Παναθηναϊκό να… «κοιταχτούν στον καθρέφτη», οι «κιτρινόμαυροι» απάντησαν κάνοντας λόγω για «κακόγουστο ανέκδοτο» την αναφορά της ΕΠΟ στην αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και οι υπόδικοι που την εκπροσωπούν αποφάσισαν να υπερβούν τα όρια του θράσους. Το να επικαλείστε, κύριοι, στην ανακοίνωσή σας την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου θα το θεωρήσουμε ως ένα κακόγουστο ανέκδοτο. Τις προτροπές σας, επίσης, για το πώς θα κάνουμε τη δουλειά μας ως προς την ομάδα μας κρατήστε τις για τον εαυτό σας. Τα δικά μας πεπραγμένα σαφέστατα και τίθενται στην κρίση του οποιουδήποτε. Οι δικές σας πράξεις, όμως, δεν εμπίπτουν απλώς στη δική μας κριτική. Αποτελούν αντικείμενο διερεύνησης από τη δικαιοσύνη. Σας επαναλαμβάνουμε, μόνο και μόνο για να μην διαλάθει της προσοχής σας, ότι δεν δεχόμαστε τον καθ’ υπόδειξη διορισμό του κ. Σωμαρακάκη ως υπεύθυνου για τον ορισμό των διαιτητών. Τα υπόλοιπα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν και θα σας ταλαιπωρούν για πολύ καιρό ακόμα, θα τα αντιμετωπίσετε μόνοι σας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024