Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θεοδωράκης: Έχει η σημασία η τρίτη θέση, αλλά και το ποσοστό της

Θεοδωράκης: Έχει η σημασία η τρίτη θέση, αλλά και το ποσοστό της

Έχει μεγάλη σημασία η τρίτη θέση, αλλά και το ποσοστό που θα έχει το κόμμα της τρίτης θέσης, τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο επικεφαλής του Ποταμιού δήλωσε αισιόδοξος για το ποσοστό του κινήματος, λέγοντας ότι και στις προηγούμενες εκλογές οι έρευνες έδιναν 4,5% και τελικά πήρε 6,1%.

Έχει μεγάλη σημασία η τρίτη θέση, αλλά και το ποσοστό που θα έχει το κόμμα της τρίτης θέσης, τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Πρέπει να υπάρξει ένα νέος παίκτης κυρίως για να φοβίσουμε τον πρώτο επειδή θέλουμε να τρομάξει ο πρώτος ή ο κύριος Τσίπρας ή ο κ. Μεϊμαράκης θεωρούμε δεδομένο οτι δεν θα υπάρχει αυτοδυναμία. Ένα δυνατό ποτάμι θα λειτουργήσει σταθεροποιητικά.

» Με 6% επιβάλεις, με 9% επιβάλεις άλλα, έχουμε ανάγκη να βελτιώσουμε τα πράγματα» εξήγησε.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο επικεφαλής του Ποταμιού δήλωσε αισιόδοξος για το ποσοστό του κινήματος, λέγοντας ότι και στις προηγούμενες εκλογές οι έρευνες έδιναν 4,5% και τελικά πήρε 6,1%.

Σε ερώτηση για το αν είναι πιο κοντά στο ΣΥΡΙΖΑ ή στη Νέα Δημοκρατία, απάντησε ότι με τα θολά προγράμματα της ΝΔ, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ είναι δύσκολο να βρει κανείς πού είναι πιο κοντά.

Δήλωσε έτοιμος να συζητήσει με το πρώτο κόμμα στη λογική των συνεργασιών που υπάρχει στην Ευρώπη, αλλά όχι στη λογική «πάρε μερικά υπουργεία».

«Εγώ δεν θα πω’yes Αλέξη’ σε όλα […] Δεν θα γίνω ιπποκόμος» τόνισε.

Σε ερώτηση για το αν το Ποτάμι θα «συγκατοικούσε» με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι στις προηγούμενες εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας προσπέρασε την τρίτη δημοκρατική δύναμη (σ.σ. Το Ποτάμι) και πήγε κατευθείαν στους ΑΝΕΛ.

«Και μετά ήρθε σε μένα και είπε: θέλεις να έρθεις και εσύ; Όχι, έτσι δεν γίνεται» απάντησε.

Σε άλλη ερώτηση για το αν θέτει ζήτημα πρωθυπουργού, απάντησε αρνητικά λέγοντας ότι ο αρχηγός του πρώτου κόμματος προηγείται.

«Μια κυβέρνηση που δεν θα είναι πρωθυπουργός ο αρχηγός του πρώτου κόμματός θα είναι μια ασταθής κυβέρνηση» εξήγησε.

Για τον δικό του ρόλο σε μια μελλοντική κυβέρνηση, απάντησε: «Θα ήθελα να είμαι η ψυχή των μεταρρυθμίσεων», απορρίπτοντας ρόλο αντιπροέδρου ή υπουργού.

Άφησε όμως ανοικτό το ενδεχόμενο συμμετοχής στελεχών του Ποταμιού, είτε βουλευτών είτε ανθρώπων από την κοινωνία, όπως αρκετά από τα πρόσωπα που έδωσαν το παρών στη διακαναλική συνέντευξη.

Για την υπόθεση Φλαμπουράρη, ο επικεφαλής του Ποταμιού, είπε ότι το θέμα ήταν γνωστό αρκετό καιρό προτού αποκαλυφθεί.

«Και τα αδέλφια του κυρίου Τσίπρα είναι εργολάβοι» συνέχισε, ξεκαθαρίζοντας ότι όσοι πετούν λάσπη στον ίδιο για τα περί εργολάβων, θα πρέπει να γνωρίζουν από πού προέρχονται.

Επίιθεση εξαπέλυσε και κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, λέγοντας ότι κάνει κατάχρηση της δικηγορικής της ιδιότητας, «για να αθωώνει βιαστές».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024