Ο Κόμπι κάνει… guest εμφάνιση σε διαφήμιση του «Fifa 16»
Οι ποδοσφαιριστές Λιονέλ Μέσι, Κουν Αγκουέρο και Άλεξ Μόργκαν, ο θρύλος του αθλήματος Πελέ, αλλά και... ο Κόμπι Μπράιαντ συμμετέχουν, μαζί με αρκετούς απλούς... παίκτες, συμμετέχουν στο νέο πολύ όμορφο σποτάκι για το «Fifa 16».
Οι ποδοσφαιριστές Λιονέλ Μέσι, Κουν Αγκουέρο και Άλεξ Μόργκαν, ο θρύλος του αθλήματος Πελέ, αλλά και… ο Κόμπι Μπράιαντ συμμετέχουν, μαζί με αρκετούς απλούς… παίκτες, συμμετέχουν στο νέο πολύ όμορφο σποτάκι για το «Fifa 16».
Οι περισσότεροι από τους παραπάνω συμμετέχοντες κάνουν πράγματα συνηθισμένα για εκείνους, Μέσι και Αγκουέρο τριπλάρουν τη μπάλα. Η Άλεξ Μόργκαν παίζει ποδόσφαιρο. Ο Πελέ είναι θεατής και ζητωκραυγάζει. Όμως ο Μπράιαντ σκοράρει ένα καλάθι από την άλλη άκρη του γηπέδου με το… πόδι. Δείτε το πολύ όμορφο τρέιλερ:
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.