Ελληνας διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει
την αναμέτρηση της Μπενδίκα με την Αστάνα στην Λισαβόνα, για την πρώτη
αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ο Σιδηρόπουλος έχει
σφυρίξει ξανά στην Πορτογαλία, στην συνάντηση της εθνικής ομάδας του
Φερνάντο Σάντος με την Αρμενία για τα προκριματικά του Euro 2016, όπου
ολοκληρώθηκε με νίκη (1-0) των Ιβήρων.
Ελληνας διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση της Μπενδίκα με την Αστάνα στην Λισαβόνα, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Ο Σιδηρόπουλος έχει σφυρίξει ξανά στην Πορτογαλία, στην συνάντηση της εθνικής ομάδας του Φερνάντο Σάντος με την Αρμενία για τα προκριματικά του Euro 2016, όπου ολοκληρώθηκε με νίκη (1-0) των Ιβήρων.
Επίσης έχει διαιτητεύσει έναν ακόμα αγώνα Πορτογάλων, της ομάδας εθνικής U21 αλλά και δύο ματς της Εστορίλ στο Europa League την σεζόν 2013 -14.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Νεϊμάρ βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο των οπαδών της Σάντος μετά την ήττα από τη Φλουμινένσε, απαντώντας με έντονο τρόπο στις επικρίσεις στα social media.