Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Πανιώνιος «χάνει» τη συμμετοχή στην Α2 και οδεύει προς Β' Εθνική

Ο Πανιώνιος «χάνει» τη συμμετοχή στην Α2 και οδεύει προς Β’ Εθνική

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι», μετά τον υποβιβασμό της περσινής σεζόν, όπως όλα δείχνουν δεν θα αγωνιστούν στην Α2, αλλά στη Β' Εθνική! Συγκεκριμένα, ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως ο Χάρης Σταμούλης δεν θα μπορέσει να τηρήσει τις δεσμεύσεις του σχετικά με την συμμετοχή της ομάδας στην δεύτερη κατηγορία χωρίς προβλήματα και «... μπροστά στον κίνδυνο να εξαφανιστεί ο Πανιώνιος από τον μπασκετικό χάρτη», αποφάσισε να συγκροτήσει επιτροπή σωτηρίας με μοναδικό σκοπό την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι», μετά τον υποβιβασμό της περσινής σεζόν, όπως όλα δείχνουν δεν θα αγωνιστούν στην Α2, αλλά στη Β’ Εθνική!

Συγκεκριμένα, ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως ο Χάρης Σταμούλης δεν θα μπορέσει να τηρήσει τις δεσμεύσεις του σχετικά με την συμμετοχή της ομάδας στην δεύτερη κατηγορία χωρίς προβλήματα και «… μπροστά στον κίνδυνο να εξαφανιστεί ο Πανιώνιος από τον μπασκετικό χάρτη», αποφάσισε να συγκροτήσει επιτροπή σωτηρίας με μοναδικό σκοπό την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Τα λόγια του Μαΐου δεν έγιναν πράξεις έως την 14η του Σεπτέμβρη και ως εκ τούτου, μπροστά στον κίνδυνο να εξαφανιστεί ο Πανιώνιος από τον μπασκετικό χάρτη, ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος αποφάσισε να πάρει την πρωτοβουλία συγκρότησης Επιτροπής Σωτηρίας, με σκοπό η ομάδα να μετάσχει στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής ανδρών, την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Οι δεσμεύσεις του Χάρη Σταμούλη, σύμφωνα με τις οποίες η ΚΑΕ Πανιώνιος θα ήταν σε θέση να μετάσχει -δίχως προβλήματα- στην Α2 Ανδρών, δεν έγιναν πραγματικότητα, η προθεσμία για την κατάθεση του φακέλου συμμετοχής στην Α2 παρήλθε και, μολονότι η ΕΕΑ έδωσε παράταση (έως την ερχόμενη Πέμπτη 17/9), δεν προέκυψε κάποια εξέλιξη που να επιτρέπει την αισιοδοξία πως, έστω και αργά, θα βρεθεί βιώσιμη λύση.

Για αυτό και ο Πανιώνιος ΑΣ προχώρησε άμεσα σε συγκρότηση Επιτροπής Σωτηρίας που έθεσε ως βασική προτεραιότητα τη συμμετοχή της ομάδας στη Β΄ Εθνική, διότι ουδείς σώφρων άνθρωπος θα δεχόταν να αναλάβει την ΚΑΕ, με τα δεδομένα οικονομικά προβλήματα και το άδειο ρόστερ.

Σε σημερινή επικοινωνία με τον κ. Σταμούλη, ο τελευταίος δήλωσε για πρώτη φορά πως η ΚΑΕ αδυνατεί να διατηρήσει την ομάδα στην Α2 κατηγορία και αμέσως ενημερώθηκε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024