Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο ΠΣΑΤ για την απόλυση του Σπυρόπουλου από τον ΟΤΕ TV

Ο ΠΣΑΤ για την απόλυση του Σπυρόπουλου από τον ΟΤΕ TV

Ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για την απόλυση του Αλέξη Σπυρόπουλου από τον ΟΤΕ TV εξέδωσε ο ΠΣΑΤ. Ο δημοσιογράφος της συνδρομητικής τηλεόρασης ενημερώθηκε πως δεν θα συνεχίσει να εργάζεται στο κανάλι, επειδή… εξέφρασε άποψη που έθιξε τα συμφέροντα συγκεκριμένου ποδοσφαιρικού συλλόγου. Είναι γνωστό άλλωστε, πως η κρίση, η γνώμη, η άποψη και το σχόλιο έχουν ποινικοποιηθεί από ορισμένους παράγοντες του ελληνικού αθλητισμού.

Ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για την απόλυση του Αλέξη Σπυρόπουλου από τον ΟΤΕ TV εξέδωσε ο ΠΣΑΤ. Ο δημοσιογράφος της συνδρομητικής τηλεόρασης ενημερώθηκε πως δεν θα συνεχίσει να εργάζεται στο κανάλι, επειδή… εξέφρασε άποψη που έθιξε τα συμφέροντα συγκεκριμένου ποδοσφαιρικού συλλόγου.

Είναι γνωστό άλλωστε, πως η κρίση, η γνώμη, η άποψη και το σχόλιο έχουν ποινικοποιηθεί από ορισμένους παράγοντες του ελληνικού αθλητισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για την αναίτια απόλυση του Αλέξη Σπυρόπουλου από τον ΟΤΕ TV.

Ο ΠΣΑΤ καλεί τη διοίκηση του συνδρομητικού καναλιού αφενός να δώσει εξηγήσεις για την απόφαση του περί απομάκρυνσης ενός εκ των κεντρικών σχολιαστών του και αφετέρου να την ανακαλέσει άμεσα.

Ο ΠΣΑΤ καλεί και πάλι τις Πρωτοβάθμιες και Δευτεροβάθμιες Συνδικαλιστικές Ενώσεις να παρέμβουν και συμπαρατάσσεται μαζί τους στον αγώνα κατά της κατεδάφισης των εργασιακών σχέσεων και της κατά συρροή απώλειας θέσεων εργασίας.

Επιπλέον αυτού, η απόλυση του συναδέλφου, συνέβη σε ένα από τα ΜΜΕ που δεν μας είχαν συνηθίσει σε συμπεριφορές αντίθετες προς την ελευθεροτυπία και τη δημοσιογραφική δεοντολογία, αλλά δυστυχώς συνέβη και αυτό».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024