Τη δεύτερη θέση στα 200μ με 20.45 πήρε ο Λυκούργος Τσάκωνας στο διεθνές μίτινγκ στίβου του Ζάγκρεμπ (Challenge). Ο Λάκωνας σπρίντερ τερμάτισε πίσω από τον Τούρκο Ραμίλ Γκουλιέγεβ ο οποίος πήρε τη νίκη με 19.88, επίδοση με την οποία βελτίωσε την κορυφαία φετινή επίδοση στην Ευρώπη, που ήταν δική του με 20.01. Στο ίδιο μίτινγκ και στο αγώνισμα της σφαιροβολίας ο Πολωνός Κόνραντ Μπουκοβιέτσκι κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ εφήβων με βολή στα 20.78μ (βάρος οργάνου 7,26κ). Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ο Αμερικανός Μάικ Κάρτερ με 20.65μ από το 1979.
Η νέα λίγκα NBA–FIBA προχωρά αθόρυβα, η Euroleague νιώθει ισχυρή μετά τις νέες συμφωνίες των ομάδων, όμως το μεγάλο «κλειδί» παραμένει η απόφαση της Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε δύο γκολ στη νίκη της Αλ Νασρ με 4-1 επί της Νταμάκ και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο τίτλος για τον CR7 στη Σαουδική Αραβία.
Το βράδυ της Πέμπτης (21/5) η Euroleague γνωστοποίησε τους διαιτητές των ημιτελικών του Final Four 2026. Η τριάδα που θα «σφυρίξει» το Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε, αλλά και το Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης.