Στ. Θεοδωράκης: «Το Ποτάμι δεν ψηφίζει κανένα νέο φόρο»
Το Ποτάμι δεν θα ψηφίσει στην επόμενη Βουλή κανέναν νέο φόρο, διαβεβαίωσε οΣταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του. «Έχουμε εντοπίσει τα σημεία της σπατάλης και μπορούμε τα λεφτά που χρειαστούμε, τη στιγμή που θα τα χρειαστούμε, να τα εξασφαλίσουμε χτυπώντας τη σπατάλη και φυσικά τη φοροδιαφυγή», πρόσθεσε. Ο ίδιος τάχθηκε υπέρ της μείωσης του κράτους και αναφέρθηκε στις αναρίθμητης γενικές γραμματείες.
Το Ποτάμι δεν θα ψηφίσει στην επόμενη Βουλή κανέναν νέο φόρο, διαβεβαίωσε ο επικεφαλής του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στο Creta TV. «Έχουμε εντοπίσει τα σημεία της σπατάλης και μπορούμε τα λεφτά που χρειαστούμε, τη στιγμή που θα τα χρειαστούμε, να τα εξασφαλίσουμε χτυπώντας τη σπατάλη και φυσικά τη φοροδιαφυγή», πρόσθεσε ο κ. Θεοδωράκης.
Υπογράμμισε ακόμη την ανάγκη να μειωθεί το κράτος. «Δεν εννοούμε ότι θα κυνηγήσουμε τους υπαλλήλους που δουλεύουν, αλλά θα μειώσουμε το κράτος στα ρετιρέ της εξουσίας. Είμαστε η χώρα με τις περισσότερες Γενικές Γραμματείες και αυτό σημαίνει υψηλοί μισθοί στα στελέχη του κομματικού μηχανισμού είτε της ΝΔ, είτε του ΣΥΡΙΖΑ, ανάλογα με το ποιος κυβερνάει» τόνισε.
Σε ό,τι αφορά το προεκλογικό κλίμα είπε ότι «υπάρχει πόλωση τις τελευταίες μέρες και ορισμένοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι η λύση βρίσκεται ή στο άσχημο παρελθόν της ΝΔ, ή στο γνώριμο και πρόσφατο άσχημο παρελθόν του ΣΥΡΙΖΑ».
Ο επικεφαλής του Ποταμιού εξέφρασε τη βεβαιότητα πως όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές «ο κόσμος θα καταλάβει ότι η λύση δεν βρίσκεται στο παρελθόν», ενώ υποστήριξε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει πολύ με τη ΝΔ» και ότι «ο σενάριο συνεργασίας «δεν είναι απίθανο».
Όπως είπε συγκεκριμένα, τα δύο αυτά κόμματα «μοιάζουν σε πολλά πράγματα, από το πως αντιλαμβάνονται το μοίρασμα της εξουσίας, έως τους διορισμούς των φίλων και των συγγενών και το παλαιοκομματικό σύστημα στο δημόσιο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Δύο νεκροί από ρωσικό πλήγμα στην Οδησσό λίγες ώρες πριν από την κατάπαυση πυρός του Πάσχα
- Πάσχα: Τι συμβολίζει η Μικρή Ανάσταση, το ξεχωριστό στοιχείο της Ορθόδοξης κληρονομιάς
- Εννέα δραστηριότητες για να νιώσεις την άνοιξη μέσα σου
- Πήρε εξιτήριο ο Τζοέλ Εμπίντ μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- Στην Ελλάδα, άγχος και δουλειά πάνε χέρι-χέρι – Που στην Ευρώπη βιώνουν οι εργαζόμενοι περισσότερο στρες;
- Πώς λειτουργούν ως μπούμερανγκ στην κυβέρνηση οι χειρισμοί της για ΟΠΕΚΕΠΕ

