Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντιφασιστική συγκέντρωση στον Κορυδαλλό για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Αντιφασιστική συγκέντρωση στον Κορυδαλλό για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού με αφορμή την επανέναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής πραγματοποιούν η ΑΔΕΔΥ, ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η ΚΕΕΡΦΑ, ο δήμος Κορυδαλλού και άλλες αντιφασιστικές οργανώσεις. Στην περιοχή έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα αστυνομικά μέτρα. Την Παρασκευή με αφορμή τα δύο χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα θα γίνει αντιφασιστικό συλλαλητήριο στον Πειραιά. Την ίδια ημέρα ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα μιλήσει στην πλατεία Κοραή.

Αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού με αφορμή την επανέναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής πραγματοποιούν το πρωί της Τρίτης η ΑΔΕΔΥ, ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η Κίνηση Ενάντια στο Φασισμό και τη Ρατσιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), ο δήμος Κορυδαλλού και άλλες αντιφασιστικές οργανώσεις.

Στην περιοχή του Κορυδαλλού έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα από την αστυνομία προκειμένου να διευκολυνθεί η μετακίνηση των μαρτύρων και των κατηγορουμένων στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού.

Η ΚΕΕΡΦΑ σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα της ΑΔΕΔΥ παρουσίασε κατάλογο είκοσι καταδικαστικών αποφάσεων για ρατσιστικές επιθέσεις της Χρυσής Αυγής.

Την Παρασκευή στον Πειραιά, έχει προγραμματιστεί αντιφασιστικό συλλαλητήριο με αφορμή τα δύο χρόνια από τον θάνατο του Παύλου Φύσσα, ενώ διάφορες αντιφασιστικές οργανώσεις ζητούν να ματαιωθεί για την ίδια ημέρα η προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, ο γενικός γραμματέας του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος θα μιλήσει την Παρασκευή στις 19:00 στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά.

Ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε ανακοίνωσή του, με αφορμή την επανέναρξη της δίκης, αναφέρει ότι «η μαζική αντιφασιστική συγκέντρωση σήμερα 08/09 στις 8 πμ έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού μπορεί να θυμίσει σε όλους ότι η Χρυσή Αυγή είναι μια ναζιστική εγκληματική οργάνωση και ταυτόχρονα να τσακίσει και τη ρατσιστική τους προπαγάνδα ενάντια στους μετανάστες και τους κατατρεγμένους και θαλασσοπνιγμένους πρόσφυγες που προσπαθώντας να ξεφύγουν από το θάνατο φτάνουν στην Ελλάδα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024