Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Έργο στη Βουλγαρία ανέλαβε η Intrasoft International

Κοινοπραξία, στην οποία συμμετέχει η Intrasoft International Βουλγαρίας, επιλέχθηκε από τον Δήμο Βάρνας στη Βουλγαρία για την υλοποίηση του Ολοκληρωμένου Έργου Αστικών Συγκοινωνιών. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο σκοπός του έργου είναι η αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής στην πόλη της Βάρνας, μέσω επενδύσεων σε βιώσιμες αστικές μεταφορές. Το έργο αποτελείται από δέκα τμήματα (components) […]

Κοινοπραξία, στην οποία συμμετέχει η Intrasoft International Βουλγαρίας, επιλέχθηκε από τον Δήμο Βάρνας στη Βουλγαρία για την υλοποίηση του Ολοκληρωμένου Έργου Αστικών Συγκοινωνιών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο σκοπός του έργου είναι η αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής στην πόλη της Βάρνας, μέσω επενδύσεων σε βιώσιμες αστικές μεταφορές. Το έργο αποτελείται από δέκα τμήματα (components) συνολικά.

Στο πλαίσιο του έργου αυτού, η Intrasoft International θα παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού, ανάπτυξης, κατασκευής έργων, επίβλεψης, παράδοσης και εγκατάστασης στα πρώτα τέσσερα (4) μέρη του έργου. Τα μέρη αυτά περιλαμβάνουν ένα ολοκληρωμένο σύστημα έκδοσης εισιτηρίων (τμήμα 1), τον εξοπλισμό των οχημάτων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς μέσω συστήματος αυτόματου εντοπισμού οχημάτων (τμήμα 2), το σύστημα πληροφόρησης των επιβατών σε πραγματικό χρόνο (τμήμα 3) και την αναβάθμιση του Κέντρου Ελέγχου των Αστικών Συγκοινωνιών (τμήμα 4).

Ο συνολικός προϋπολογισμός για τα τέσσερα τμήματα του έργου είναι 7,4 εκατ. ευρώ, ενώ η συμμετοχή της Intrasoft International Βουλγαρίας είναι 3,9 εκατ. ευρώ. Η κοινοπραξία περιλαμβάνει επίσης τις εταιρίες Ballistic Cell, Bonima και Ericsson. Η σύμβαση είναι διάρκειας 2,5 ετών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024