Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Seat Leon Cupra 2016: Αναβάθμιση ισχύος

Seat Leon Cupra 2016: Αναβάθμιση ισχύος

Η ισπανική φίρμα αποφάσισε να χαρίσει λίγη ακόμα ισχύ στο ούτως ή άλλως πανίσχυρο Leon Cupra.


Μια εβδομάδα μετά την αποκάλυψη του ισχυρότερου Ibiza Cupra, η ισπανική φίρμα επεκτείνει την «ισχυροποίηση» και στο Leon Cupra το οποίο προσφέρει 10 επιπλέον ίππους.

Έτσι, η κορυφαία έκδοση της γκάμας της του Leon η οποία εξοπλίζεται με turbo κινητήρα 2,0 λίτρων αποδίδει πλέον 290 ίππους διατηρώντας τη ροπή στα ίδια επίπεδα των 350 Nm. Ωστόσο, όπως σημειώνει η Seat η ροπή είναι διαθέσιμη σε ευρύτερο φάσμα μεταξύ 1.700 και 5.800 σ.α.λ.

Σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις το Leon Cupra επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 5,8 δευτερόλεπτα σε συνδυασμό με το μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ενώ, με το προαιρετικό DSG ο αντίστοιχος χρόνος μειώνεται κατά 1/10. Η μέγιστη ταχύτητα και των δύο εκδόσεων διαμορφώνεται σε 250 χλμ./ώρα.

Εκτός από την αύξηση ισχύος το Leon Cupra επωφελείται και από ένα αναβαθμισμένο σύστημα εξαγωγής το οποίο υπόσχεται ακόμα καλύτερο ήχο.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα στοιχεία παραμένουν αμετάβλητα συμπεριλαμβανομένων του διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης στον μπροστινό άξονα και των ρυθμίσεων του πλαισίου. Την εικόνα συμπληρώνουν τα LED φωτιστικά σώματα μπροστά και πίσω που ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό ενώ στο εσωτερικό το Leon Cupra διαθέτει δερμάτινες επενδύσεις και infotainment με οθόνη αφής 6,5 ιντσών.

Παράλληλα διατίθεται ως επιλογή το Sub8 Performance Pack το οποίο περιλαμβάνει πορτοκαλί ζάντες 19 ιντσών που ντύνουν τα ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2 και συμπληρώνεται από το σύστημα πέδησης της Brembo.

auto.in.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024