Στις εκδηλώσεις της ΔΕΘ θα παραστεί η υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου. Η κ. Θάνου θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου.
Στη 1 το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Άνθιμο στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, ενώ στις 14.00 θα συναντηθεί με τον υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Φίλιππο Τσαλίδη.
Το απόγευμα, στις 19.00, θα τελέσει τα εγκαίνια της Έκθεσης «Μαγεμένες» στο περίπτερο 3 της ΔΕΘ, ενώ στις 20.00 θα απευθύνει χαιρετισμό στα εγκαίνια της 80ής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης 2015, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα