Στις εκδηλώσεις της ΔΕΘ θα παραστεί η υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου. Η κ. Θάνου θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου.
Στη 1 το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Άνθιμο στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, ενώ στις 14.00 θα συναντηθεί με τον υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Φίλιππο Τσαλίδη.
Το απόγευμα, στις 19.00, θα τελέσει τα εγκαίνια της Έκθεσης «Μαγεμένες» στο περίπτερο 3 της ΔΕΘ, ενώ στις 20.00 θα απευθύνει χαιρετισμό στα εγκαίνια της 80ής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης 2015, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).