Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καμπάνια προσδοκιών ετοιμάζει η ΝΔ

Καμπάνια προσδοκιών ετοιμάζει η ΝΔ

Εντολή για την κατάρτιση ενός προγράμματος που θα δημιουργεί προσδοκίες και θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση την προσεχή εβδομάδα, αλλά κυρίως θα αποτελέσει το βασικό όπλο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη μάχη της ΔΕΘ και στο ντιμπέιτ με τον Αλέξη Τσίπρα έδωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Με αιχμή του δόρατος τις υποσχέσεις για «μπλόκο» στην αυξημένη φορολόγηση των αγροτών και την ιδιωτική εκπαίδευση, η Λεωφόρος Συγγρού ετοιμάζει το «πακέτο» για την Οικονομία που θα εξαγγείλει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης από το βήμα της ΔΕΘ (στις 12 Σεπτεμβρίου), έχοντας ως απώτερο στόχο να φθάσει η ΝΔ στις κάλπες με μια καμπάνια προσδοκιών.
Σύμφωνα με Τα Νέα, κεντρικός στόχος της ΝΔ, πάντως, είναι να δημιουργήσει μια «εκστρατεία ελπίδας» τις επόμενες ημέρες και στη βάση αυτή κινείται ήδη και ο προγραμματικός λόγος, με τον οποίο επιδιώκει να ενισχύσει τις ομιλίες του ο Μεϊμαράκης.

Το μήνυμα ότι πρέπει η χώρα να περάσει «από την εθνική μελαγχολία στην εθνική αισιοδοξία» υπαγορεύεται από την εκτίμηση του γαλάζιου επιτελείου ότι οι εκλογές δεν κερδίζονται μόνο με την καταγγελία του αντιπάλου.

Προς την κατεύθυνση αυτή, έχει δοθεί εντολή για την κατάρτιση ενός προγράμματος που θα δημιουργεί προσδοκίες και θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση την προσεχή εβδομάδα, αλλά κυρίως θα αποτελέσει το βασικό όπλο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη μάχη της ΔΕΘ και στο ντιμπέιτ με τον Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με Τα Νέα, το γαλάζιο σχέδιο θα δίνει έμφαση στις αποκρατικοποιήσεις, θα προβλέπει τριετή φορολογική απαλλαγή των νέων επιχειρηματιών και επιτηδευματιών, στοχευμένα μέτρα για την προστασία δανειοληπτών, καθώς και την πλήρη εφαρμογή του μέτρου για ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, που άρχισε να εφαρμόζεται πιλοτικά από την κυβέρνηση Σαμαρά.

*Διαβάστε περισσότερα στα Νέα

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024