Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεοδωράκης: Δεν έκαναν το καθήκον τους για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες

Θεοδωράκης: Δεν έκαναν το καθήκον τους για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες

Την ελπίδα του, η υπηρεσιακή κυβέρνηση να καλύψει τα κενά και να αναπληρώσει την απουσία πολιτικής της προηγούμενης κυβέρνησης, ώστε να δοθούν λύσεις στα προβλήματα και να λειτουργήσουν τις επόμενες ημέρες τα σχολεία που φιλοξενούν παιδιά με ειδικές ανάγκες εξέφρασε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο ίδιος κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ότι δεν έκαναν το καθήκον τους απέναντι σε αυτά τα παιδιά.

Την ελπίδα του, η υπηρεσιακή κυβέρνηση να καλύψει τα κενά και να αναπληρώσει την απουσία πολιτικής της προηγούμενης κυβέρνησης, ώστε να δοθούν λύσεις στα προβλήματα και να λειτουργήσουν τις επόμενες ημέρες τα σχολεία που φιλοξενούν παιδιά με ειδικές ανάγκες εξέφρασε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Από τις κατασκηνώσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Γονέων και
Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία, στον Άγιο Ανδρέα, τις οποίες επισκέφθηκε το βράδυ της Κυριακή, ο επικεφαλής του Ποταμιού κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ότι δεν έκαναν το καθήκον τους απέναντι σε αυτά τα παιδιά.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος περιηγήθηκε στους χώρους των κατασκηνώσεων και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με παιδιά, γονείς και συνοδούς-φροντιστές και να ακούσει τις ανάγκες και τα προβλήματά τους, εξήρε το έργο των εθελοντών που ανιδιοτελώς προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους και στάθηκε ιδιαίτερα στο ζήτημα της έναρξης της σχολικής χρονιάς, καταγγέλλοντας ότι «το υπουργείο Παιδείας έχει αμελήσει να κάνει το καθήκον απέναντι σ’ αυτά τα παιδιά και τους γονείς τους».

Απόψε, Δευτέρα, ο επικεφαλής του Ποταμιού θα βρεθεί ενώπιον τριών δημοσιογράφων στη Θεσσαλονίκη, για να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που θα του τεθούν. Παράλληλα, θα έχει ζωντανό διάλογο με τους πολίτες.

Από το επιτελείο του Ποταμιού επισημαίνεται ότι πρόκειται για μια πρωτοποριακή κίνηση, η οποία επελέγη ως ουσιαστικότερη από μια «καθέδρας» ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη στη Θεσσαλονίκη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024