
Αύξηση τζίρου και περιοσμός ζημιών στο εξάμηνο 2015
Περιορισμένες προ φόρων ζημιές και αύξηση του κύκλου εργασιών εμφάνισε το πρώτο εξάμηνο του 2015 η Reds. Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015 ο κύκλος εργασιών του Ομίλου παρουσίασε αύξηση 11% περίπου και ανήλθε σε ποσό 3,0 εκ. ευρώ, έναντι ποσού 2,7 εκ. ευρώ του αντίστοιχου εξαμήνου 2014. Ο κύκλος […]
Περιορισμένες προ φόρων ζημιές και αύξηση του κύκλου εργασιών εμφάνισε το πρώτο εξάμηνο του 2015 η Reds.
Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015 ο κύκλος εργασιών του Ομίλου παρουσίασε αύξηση 11% περίπου και ανήλθε σε ποσό 3,0 εκ. ευρώ, έναντι ποσού 2,7 εκ. ευρώ του αντίστοιχου εξαμήνου 2014.
Ο κύκλος εργασιών προέρχεται εξ΄ ολοκλήρου από τη μίσθωση του Εμπορικού Πάρκου “Smart Park”. O κύκλος εργασιών των καταστημάτων του Πάρκου ενισχύθηκε κατά 7% κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του έτους και η επισκεψιμότητά του παρουσίασε αύξηση κατά 6,1% κατά την ίδια χρονική περίοδο σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2014. Το ποσοστό κάλυψης των επιφανειών εμπορικής μίσθωσης ανέρχεται σε 100%.
Τα λειτουργικά αποτελέσματα (EBITDA) του Ομίλου στο εξάμηνο του 2015 παρουσίασαν κέρδη 1,3 εκ. ευρώ έναντι κερδών 1,1 εκ. ευρώ περίπου του αντίστοιχου εξαμήνου 2014, ήτοι 25% αύξηση.
Οι ζημίες προ φόρων σε ενοποιημένο επίπεδο ανήλθαν για το εξάμηνο του 2015 σε 0,45 εκ. ευρώ έναντι ζημιών προ φόρων 0,6 εκ. ευρώ περίπου, του αντίστοιχου εξαμήνου 2014.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βουλή: Φοιτητές ενάντια στην αναθεώρηση του άρθρου 16 – «Θα πουλάνε πτυχία, ενώ εμείς μοχθούμε δέκα χρόνια»
- Ιωάννινα: Πλημμύρισαν δρόμοι μετά από έντονη βροχή και χαλάζι
- ΠΑΣΟΚ: Μετά τη «θλίψη και οργή» Μητσοτάκη για την ακρίβεια, ήρθε και η ομολογία της αποτυχίας από τον Π. Μαρινάκη
- Ελλάδα στον ΟΗΕ: Προσηλωμένοι στη διασφάλιση των εκπαιδευτικών δικαιωμάτων της μουσουλμανικής μειονότητας
- H ΑΙ σύντομα θα χρειάζεται περισσότερο νερό από ό,τι ο παγκόσμιος πληθυσμός
- Παίζοντας μπάλα στην πόλη του Πελέ…
- Τραμπ: «Αντιπατριωτικό» το ψήφισμα της Βουλής των Αντιπροσώπων που διατάσσει τερματισμό του πολέμου στο Ιράν
- Η Κάρολαϊν Κένεντι σπάει τη σιωπή της για τη «σύντομη ζωή» της εκλιπούσας κόρης της, Τατιάνα Σλόσμπεργκ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)














































![Ακίνητα: Τι επιλέγουν οι Ελληνες – Η πίτα ολοκληρωμένων αγοραπωλησιών στην επικράτεια [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/athina-athens-akinita-realestate-eurokinissi-3-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442