Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φωτογραφίες: Ο αθλητικός Πούτιν γυμνάζεται μαζί με τον Μεντβέντεφ

Φωτογραφίες: Ο αθλητικός Πούτιν γυμνάζεται μαζί με τον Μεντβέντεφ

Σε ακόμα μια προσπάθεια να αναδείξει το αθλητικό προφίλ του προέδρου, το Κρεμλίνο έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Βλαντίμιρ Πούτιν να γυμνάζεται παρέα με τον πρωθυπουργό Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Σε ακόμα μια προσπάθεια να αναδείξει το αθλητικό προφίλ του προέδρου, το Κρεμλίνο έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Βλαντίμιρ Πούτιν να γυμνάζεται παρέα με τον πρωθυπουργό Ντμίτρι Μεντβέντεφ.Φορώντας ένα λευκό μπλουζάκι, φόρμα και αθλητικά παπούτσια, ο Πούτιν ασκείται σε ένα μηχάνημα. Μετά την γυμναστική, στην κατοικία του Πούτιν στο Μποτσάροφ Ρουτσέι της Μαύρης Θάλασσας, ο πρόεδρος και ο πρωθυπουργός έκαναν μπάρμπεκιου και ήπιαν τσάι.

Οι εικόνες έρχονται να προστεθούν σε παλαιότερες φωτογραφίες που έδειχναν τον Πούτιν να ιππεύει άλογα και να πετάει με υπερηχητικό τζετ.

Η δημοτικότητα του Πούτιν παραμένει πολύ υψηλή, αν και έχει πέσει ελαφρά τους τελευταίους μήνες. Δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή στην οικονομική εφημερίδα Vedomosti έδειξε ότι το 72% των Ρώσων θα τον ξαναψήφιζαν αν γίνονταν τώρα εκλογές. Τον Μάιο το ποσοστό αυτό ήταν 76%.

Σύμφωνα με την εταιρεία δημοσκοπήσεων Levada Center, το ποσοστό αποδοχής του Πούτιν ήταν στο 61% τον Νοέμβριο του 2013 -το χαμηλότερο από το 2000 όταν εξελέγη για πρώτη φορά πρόεδρος- ξεπέρασε όμως το 80% στις αρχές του περασμένου χρόνου, όταν ξέσπασε η κρίση στην Ουκρανία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024