Μητρόπουλος: Δείχνει συντροφικό «μαχαίρωμα» για την άρση ασυλίας του
Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση επί προσωπικού του Αλέξη Μητρόπουλου στην Πανελλαδική Διάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ. Ο βουλευτής κατήγγειλε πως -όπως τού αποκαλύφθηκε- στελέχη του κόμματος βρίσκονται πίσω από το αίτημα του οικονομικού εισαγγελέα να αρθεί η βουλευτική ασυλία του λόγω φορολογικής παράβασης. Προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου για τη Δευτέρα, παρούσας και της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση επί προσωπικού του Αλέξη Μητρόπουλου στην Πανελλαδική Διάσκεψη του κόμματος. Ο βουλευτής κατήγγειλε πως -όπως τού αποκαλύφθηκε- στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται πίσω από το αίτημα του οικονομικού εισαγγελέα να αρθεί η βουλευτική ασυλία του λόγω φορολογικής παράβασης.
Ο κ. Μητρόπουλος δήλωσε ότι αύριο, Δευτέρα, θα δώσει συνέντευξη Τύπου για το θέμα και προχώρησε στην παρακάτω καταγγελία.
Συγκεκριμένα είπε ότι την περασμένη Τρίτη ο αρμόδιος υπουργός για την καταπολέμηση της διαφθοράς Παναγιώτης Νικολούδης του είχε αποκαλύψει πως στέλεχος της κυβέρνησης έδωσε εντολή στον εισαγγελέα να στείλει φάκελο στη Βουλή για άρση ασυλίας.
«Μαθαίνω πως κάποια κανάλια, επειδή ποντάρουν στο να μπει ο Σπίρτζης επικεφαλής στην Περιφέρεια Αττικής, πάνω από τον ηρωικό Πάντζα και τον Αθανασίου, πάνω από όλους μας, άρχισε ένας πόλεμος σπίλωσης για μένα άνευ προηγουμένου. Τα έχω αποκαλύψει στον πρόεδρο. Ο σύντροφος Φλαμπουράρης τα ξέρει από την Πέμπτη. Στο θέμα σπίλωσης μου, δεν υπάρχει φορολογική εκκρεμμότητα» τόνισε στην Πανελλαδική Διάσκεψη.
Ο κ. Μητρόπουλος ανέφερε ακόμη, μεταξύ άλλων, για το θέμα της «σπίλωσής» του ότι δεν υπάρχει φορολογική εκκρεμότητα, ότι τα έχει πει όλα στα κανάλια, ότι «ο σύντροφος πρόεδρος έχει όλον τον φάκελο». «Θα
Ο κ. Μητρόπουλος αναφέρθηκε και στη στάση του στην ψηφοφορία για το μνημόνιο. «Ψήφισα ‘παρών’ και γι’ αυτό θα υπακούσω ό,τι αποφασίσετε» είπε και πρόσθεσε ότι στεναχώρησε με την επιλογή του, όχι επειδή αυτή δεν ήταν αναμενόμενη δεδομένης της κριτικής που έχει κάνει για τα μνημόνια, όπως είπε, αλλά επειδή το δικαιολόγησε μετά την ψηφοφορία με σκληρές φράσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ανέφερε ότι βγήκε πρώτος στην περιφέρεια Αττικής. «Πάντως πιστεύω» συνέχισε «ότι η υπόθεση του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολεμήσιμη, θέλω να πολεμήσω μαζί σας, το είπα στον πρόεδρο» δήλωσε συμπληρώνοντας πως τρομάζει με το κεφάλαιο του ασφαλιστικού.
Σύμφωνα με το Mega, ολες οι μέχρι τώρα πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι δεν θα συμπεριληφθεί ο κ. Μητρόπουλος στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.
Παρούσα στην συνέντευξη Τύπου του κ. Μητρόπουλου τη Δευτέρα θα είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Όπως δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στον Real, η παρουσία της έχει να κάνει με την ιδιότητά της ως δικηγόρου κι όχι με πολιτική συνταύτιση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το σενάριο γράφτηκε σε 3 μέρες, η προετοιμασία κράτησε μήνες: Ο Σιλβέστερ Σταλόνε για τα γυρίσματα του Rocky πριν από πέντε δεκαετίες
- «Τιτανομαχία» Ρεάλ Σίτι και ματσάρες στους «16» του Champions League – Ο δρόμος ως τον τελικό
- Κουτσούμπας: Τα «νέα Τέμπη» καραδοκούν παντού – Να πάψει να μεγαλώνει η μαύρη λίστα των εγκλημάτων
- Ο μπαμπάς Νεάντερταλ, η μαμά Homo sapiens: Η ακτινογραφία ενός ρομάντζου ανάμεσα σε δύο είδη ανθρώπων
- Χαμός για τον Μέσι στο Πουέρτο Ρικο: Επίθεση αγάπης στον Αργεντινό – τον γκρέμισαν στο χορτάρι (vid)
- Λέρος: «Βοήθεια, φωνάξτε ασθενοφόρο» – Το χρονικό της δολοφονίας και οι συχνοί καβγάδες πατέρα και γιου


