Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ρόμπερτ Πάτινσον αστροναύτης λίγο πριν «γίνει» φωτογράφος

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον αστροναύτης λίγο πριν «γίνει» φωτογράφος

Ελισάβετ Σταμοπούλου Ο Ρόμπερτ Πάτινσον θα δώσει «εξετάσεις» ως αστροναύτης. Όπως όλα δείχνουν, θα πρωταγωνιστήσειστη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας των Ζάντι Σμιθ και Κλερ Ντενί ερμηνεύοντας τον αστροναύτη που κινείται πέρα από τα σύνορα του ηλιακού μας συστήματος . Ο βρετανός ηθοποιός γνωστός από το Λυκόφως και από το Cosmopolis του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, επιβεβαιώθηκε ότι […]

Ελισάβετ Σταμοπούλου

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον θα δώσει «εξετάσεις» ως αστροναύτης. Όπως όλα δείχνουν, θα πρωταγωνιστήσειστη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας των Ζάντι Σμιθ και Κλερ Ντενί ερμηνεύοντας τον αστροναύτη που κινείται πέρα από τα σύνορα του ηλιακού μας συστήματος .

Ο βρετανός ηθοποιός γνωστός από το Λυκόφως και από το Cosmopolis του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, επιβεβαιώθηκε ότι θα ερμηνεύσει το ρόλο αυτό από την εταιρεία παραγωγής Alcatraz Film.

Στη συγγραφέα Ζάντι Σμιθ, του βραβευμένου best seller μυθιστορήματος «White Teeth», ανατέθηκε τον Ιούνιο η συγγραφή του σεναρίου με το σύζυγό της Νικ Λερντ και τη γαλλίδα παραγωγό Κλερ Ντενί.

Το ανώνυμο, προς το παρόν, εγχείρημα θα είναι η πρώτη ταινία της Ντενί που θα γυριστεί στα αγγλικά , όπως και θα αποτελέσει την πρώτη σημαντική σεναριογραφική δουλειά της Σμιθ. Το έργο θα «κοιτάζει» το μέλλον με μια ματιά που να θυμίζει το σήμερα.

Το Alcatraz Film δήλωσε στην ιστοσελίδα ScreenDaily: «Είμαστε υπερήφανοι και πολύ ικανοποιημένοι που μέσα από την ταινία θα πραγματοποιηθεί μια σημαντική συνεργασία. Ο Πάτινσον είναι αφοσιωμένος στο προτζεκτ όπως κι εμείς σε αυτόν».

Σε λίγους μήνες ο Πάτινσον θα εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη μέσα από την ταινία «Life», το βιογραφικό δράμα που φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Άντον Κόρμπιχιν. Θα μεταφερθεί στη δεκαετία του 1950 ενσαρκώνοντας το γνωστό φωτογράφο Ντένις Στοκ που απαθανάτισε τον Τζέιμς Ντιν σε εντυπωσιακές στιγμές λίγο πριν γίνει αστέρας και κατά τη διάρκεια ενός οδικού ταξιδιού το 1955.

Ο πολυπράγμων Πάτινσον θα συμμετάσχει και στην υψηλού προϋπολογισμού ταινία του Τζέιμς Γκρέι «The Lost City of Z» που περιστρέφεται γύρω από τον εξερευνητή του 1920 Πέρσι Φόσετ που εξαφανίστηκε στον Αμαζόνιο ψάχνοντας για μια αρχαία πόλη.

Ρόμπερτ Πάτινσον: Το «plan b» και η υποκριτική

O Ρόμπερτ Πάτινσον εκτός από ηθοποιός έχει εργαστεί και ως μοντέλο. Την καριέρα του εγκαινίασε ο ρόλος του Cedric Diggory στην ταινία «Ο Χάρι Πότερ και το Κύπελλο της Φωτιάς». H φήμη του όμως απογειώθηκε μέσα από το ρόλο του Έντουαρντ στο Λυκόφως. Με τη φήμη του να κινείται σε ανοδική πορεία συγκαταλέγεται στους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Oι πρωταγωνιστικοί ρόλοι του εντοπίζονται και στις ταινίες «Little Ashes» στο ρόλο του Σαλβαδόρ Νταλί, «How To Be» και «The Summer House».

Το διπλό ρόλο του παραγωγού και ηθοποιού κατείχε το 2010 στην ταινία «Remember Me», ενώ το 2011 πρωταγωνίστησε στη ταινία «Water for Elephants».

Με το χώρο του μόντελινγκ ξεκίνησε να ασχολείται στην ηλικία των 12 ετών αλλά δεν άργησαν να σχηματιστούν μαύρα σύννεφα, με την εμφάνισή του να περνάει ως «κοριτσίστικη».

Τα πράγματα όμως άλλαξαν στην πορεία, με τον Ρόμπερτ να αποκτά μια πιο αρρενωπή φιγούρα. Μάλιστα, το 2008 και το 2009 του απονεμήθηκε ο τίτλος ενός από τους «Πιο Σέξι Άντρες».

Μαζί με τον κινηματογράφο, έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του και προς τη μουσική. Συνθέτει, παίζει πιάνο και κιθάρα. Να σημειωθεί ότι συμμετείχε στο σάουντρακ του Twilight με δύο τραγούδια του, και στο μυαλό του η μουσική αποτελεί το «plan b» σε περίπτωση που η ηθοποιία δεν βγάζει πια καρπούς.

entertainment.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024