Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Blind Taste»: νέο τηλεπαιχνίδι μαγειρικής με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

«Blind Taste»: νέο τηλεπαιχνίδι μαγειρικής με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι ο παρουσιαστής του καινούριου, καθημερινού παιχνιδιού μαγειρικής και γευσιγνωσίας «Blind Taste», που θα προβάλλει το Star τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Οι τολμηροί παίκτες της γεύσης, που εμπιστεύονται τις μαγειρικές τους ικανότητες ακόμα και με κλειστά μάτια και θα αναμετρηθούν στο «Blind Taste», θα συναντήσουν στα πλατό της εκπομπής τον έμπειρο σεφ […]

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι ο παρουσιαστής του καινούριου, καθημερινού παιχνιδιού μαγειρικής και γευσιγνωσίας «Blind Taste», που θα προβάλλει το Star τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Οι τολμηροί παίκτες της γεύσης, που εμπιστεύονται τις μαγειρικές τους ικανότητες ακόμα και με κλειστά μάτια και θα αναμετρηθούν στο «Blind Taste», θα συναντήσουν στα πλατό της εκπομπής τον έμπειρο σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο.

Ο σεφ θα αναθέτει στους παίκτες τη συνταγή της ημέρας, θα εμψυχώνει, θα συμβουλεύει, θα δοκιμάζει και θα βαθμολογεί με τη σειρά του, την προσπάθεια των διαγωνιζόμενων για να ανακηρυχθεί στο τέλος κάθε εβδομάδας ο νικητής του χρηματικού βραβείου των 1.000 ευρώ!

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος γεννήθηκε στην Αθήνα.
Σε νεαρή ηλικία πήγε στην Αμερική, όπου σπούδασε οικονομικά στο UCLA και κατόπιν φοίτησε στην Culinary Institute of America.
To 1993 ξεκίνησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα δίπλα στον Thomas Keller, όπου έκανε τη διατριβή του στη Γαλλική & Γιαπωνέζικη κουζίνα.
Το 1996 άρχισε να εργάζεται σε μεγάλα ξενοδοχεία όπως το Sheraton Hotel, όπου ήταν ο executive chef καθώς και σε γνωστά εστιατόρια της Αμερικής.
Το 2001 επέστρεψε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Χανιά, όπου έμαθε και ασχολήθηκε με την κρητική κουζίνα και τα τοπικά προϊόντα.
Το 2005 μετακομίζει στην Αθήνα και είναι ο Chef του εστιατορίου «Αλάτσι» κερδίζοντας «Χρυσό Σκούφο» και βραβεία Gourmet.
Στη συνέχεια πήρε μέρος στην κριτική επιτροπή των reality μαγειρικής «Master Chef» και «Junior Master Chef», παρουσίασε την εκπομπή «Χωρίς Συνταγή» και στη συνέχεια ήταν συνεργάτης της εκπομπής «Joy» όπου παρουσίαζε το καλό φαγητό της Αθήνας.
Από το 2011 μέχρι και σήμερα είναι ο executive chef των εστιατορίων ΕΡΓΟΝ σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Την εκτέλεση παραγωγής της εκπομπής έχει αναλάβει η εταιρία «Art of Comedy» και την οργάνωση παραγωγής ο Νίκος Χριστοφόρου, παραγωγός του Master Chef.

Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος στο ««Blind Taste»» μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα: www.blindtastestar.gr ή να τηλεφωνούν στο 211 18 15 915 (αστική χρέωση).

entertainment.in.gr

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024