Επιμένουν οι ΑΝΕΛ για τον πρωταγωνιστή του επεισοδίου στην Κω
Επιμένουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ότι ο αστυνομικός που φέρεται να συμμετείχε στο επεισόδιο εις βάρος του Πάνου Καμμένου στην Κω ανήκε παλιότερα στην ΕΥΠ. Νωρίτερα, πάντως, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχε ανακοινώσει ότι στην εν λόγω υπηρεσία δεν υπηρετεί αστυνομικός με το όνομα που είχε αναφέρει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
Επιμένουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ότι ο αστυνομικός που φέρεται να συμμετείχε στο επεισόδιο εις βάρος του Πάνου Καμμένου στην Κω ανήκε παλιότερα στην ΕΥΠ.
Νωρίτερα, πάντως, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχε ανακοινώσει ότι στην εν λόγω υπηρεσία δεν υπηρετεί αστυνομικός με το όνομα που είχε αναφέρει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
«Μετά από δημοσιεύματα και καταγγελίες ότι αστυνομικός που υπηρετεί στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών υποκίνησε και ενεπλάκη σε επίθεση κατά υπουργού της Κυβέρνησης στην Κω, σας γνωστοποιούμε ότι μετά από ενδελεχή έρευνα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών προέκυψε ότι από το 2009 μέχρι σήμερα δεν υπηρετεί σε αυτήν αστυνομικός με το όνομα που καταγγέλθηκε» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
«Ο συγκεκριμένος αστυνομικός υπηρετούσε στην ΕΥΠ από το 2006 έως το 2008 και μας προβληματίζει για ποιο λόγο το αποκρύπτει ο διοικητής της ΕΥΠ» απάντησαν οι ΑΝΕΛ.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).