Οι Τζέραρντ και Κιν συνέτριψαν τους Πίρλο και Βίγια
Ασταμάτητοι εντός έδρας είναι οι Λος ΆΝτζελες Γκάλαξι, των Στίβεν Τζέραρντ και Ρόμπι Κιν, οι οποίοι δεν συνάντησαν καμία απολύτως δυσκολία απέναντι στην Νιου Γιορκ Σίτι των των Πίρλο και Βίγια, την οποία συνέτριψαν με 5-1.
Ασταμάτητοι εντός έδρας είναι οι Λος Άντζελες Γκάλαξι, των Στίβεν Τζέραρντ και Ρόμπι Κιν, οι οποίοι δεν συνάντησαν καμία απολύτως δυσκολία απέναντι στην Νιου Γιορκ Σίτι των των Πίρλο και Βίγια, την οποία συνέτριψαν με 5-1.
Με τον Φράνκ Λάμπαρντ να παρακολουθεί, λόγω τραυματισμού, από τις κερκίδες, οι Γκάλαξι άνοιξαν το σκορ στο 36′ με τον Ζάρντες που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στο 2ο μέρος με 2 γκολ του Κιν (54′, 81′) και από ένα των Ντος Σάντος (67′) λεπτό και Λέτζετ (70′) ολοκλήρωσαν πανηγυρικά τον αγώνα.
Το μόνο που κατάφερε το «μικρό αδερφάκι» της Μάντσεστερ Σίτι, ήταν να μειώσει με πέναλτι του Βίγια στο 80′.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Έκτη συνεχόμενη νύχτα βομβαρδισμών των ΗΠΑ – Στοχοποίησαν πολιτικές υποδομές
- Δάσκαλος κατά μαθητή: Τι λένε Ντε Λα Φουέντε και Σκαλόνι για την σχέση τους (pic)
- Τι πρέπει να ξέρουμε για τον ιό του Δυτικού Νείλου – Οι ηλικιακές ομάδες που πρέπει να προσέχουν
- Μάθετε μια νέα γλώσσα, επιβραδύνει τη γήρανση του εγκεφάλου – Τι δείχνει νέα έρευνα
- Οι «Βρικόλακες» του Χένρικ Ίψεν επιστρέφουν για 3η χρόνια στο θέατρο Radar
- Ο Τραμπ, οι εκλογές και η «απειλή του κομμουνισμού»




