Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέντε spoiler posters κινηματογραφικών ταινιών

Πέντε spoiler posters κινηματογραφικών ταινιών

Τζωρτζίνα Ντούτση Όπως τα τρέιλερ των κινηματογραφικών ταινιών που στοχευμένα περιλαμβάνουν τις πιο δυνατές σκηνές, έτσι και οι επίσημες αφίσες τους συνήθως σχεδιάζονται για να πουλήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ταινία και να κεντρίσουν την προσοχή και το ενδιαφέρον των σινεφίλ παγκοσμίως. Συνήθως… Γιατί υπάρχουν και εκείνα τα posters που μπορούν να κάνουν […]

Τζωρτζίνα Ντούτση

Όπως τα τρέιλερ των κινηματογραφικών ταινιών που στοχευμένα περιλαμβάνουν τις πιο δυνατές σκηνές, έτσι και οι επίσημες αφίσες τους συνήθως σχεδιάζονται για να πουλήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ταινία και να κεντρίσουν την προσοχή και το ενδιαφέρον των σινεφίλ παγκοσμίως. Συνήθως…

Γιατί υπάρχουν και εκείνα τα posters που μπορούν να κάνουν τα νεύρα των εν λόγω σινεφίλ… κουρέλια, αφού τα ίδια μερικές φορές είναι ικανά να σαμποτάρουν μια ολόκληρη ταινία, προχωρώντας σε μεγάλες αποκαλύψεις για το grand finale, απεικονίζοντας το πιο επίμαχο φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Και αν κάτι τέτοιο έχει διαφύγει της προσοχής σας μέχρι σήμερα, σας καλούμε να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά σε πέντε αφίσες ισάριθμων δημοφιλών ταινιών, που ενδεικτικά έχουμε διαλέξει για… του λόγου το αληθές!

Terminator Genisys (2015)
Κάτω από το πρόσωπο του «Άρνι» που δεσπόζει στο poster βλέπουμε τον Jason Clarke ως John Connor μέσα στις φλόγες να μοιάζει με… Εξολοθρευτή.

Rocky IV (1985)
Ο Rocky Balboa, Sylvester Stallone, καλείται να αντιμετωπίσει τον Ρώσο Ivan Drago, στην τέταρτη συνέχεια της σειράς ταινιών Rocky. Κοιτάζοντας την αφίσα του 1985, είχαμε τρεις ευκαιρίες να μαντέψουμε ποιος κέρδισε… Σύμφωνοι! Kαι μια μάλλον αρκεί!

E.T. the Extra-Terrestrial (1982)
Μια φανταστική αφίσα μιας διαχρονικής και αγαπημένης ταινίας που ξεφούσκωσε σαν μπαλόνι την έκπληξη της επίμαχης σκηνής, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια της ταινίας αναρωτιόσουν πότε θα δεις τον εξωγήινο να πετάει με το ποδήλατο μπροστά από το φεγγάρι…

When Harry Met Sally (1989)
Μπορούν δυο φίλοι να κοιμηθούν μαζί και το επόμενο πρωί να εξακολουθούν να αγαπούν ο ένας τον άλλον; Μπορεί το κοινό να παρακολουθήσει μια ταινία η (συγκεκριμένη) αφίσα της οποίας αποκαλύπτει κάτι που θα συμβεί στα τελευταία 20 λεπτά του φιλμ; Η απάντηση είναι ναι, γιατί η ταινία είναι εξαιρετική έτσι κι αλλιώς.

Τhe Wicker Man (1973)
O φλεγόμενος Wicker Man που απεικονίζεται στην αφίσα ήταν ένας γίγαντας, κάτι ανάμεσα σε μούμια, σκιάχτρο και… κλουβί με ανθρώπινο σχήμα που επρόκειτο να στοιχειώσει τους εφιάλτες των σινεφίλ του 1973… Πρωταγωνιστής της ταινίας ο αξέχαστος Cristopher Lee.

entertainment.in.gr

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024