Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Νεκρός 17χρονος σε τροχαίο στη Σαλαμίνα

Ενας 17χρονος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Δευτέρας σε τροχαίο στα Βασιλικά της Σαλαμίνας, όταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό έναν 20χρονο. Άλλοι πέντε νεκροί σε τροχαία σε όλη τη χώρα.

Ενας 17χρονος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Δευτέρας σε τροχαίο στα Βασιλικά της Σαλαμίνας, όταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό έναν 20χρονο.

Ο ανήλικος διακομίστηκε στο Τζάνειο, όπου στις 3 το πρωί υπέκυψε στα τραύματά του. Ελαφρά τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο «Τζάνειο» η ανήλικη συνεπιβάτιδά του στο δίκυκλο.

Θανατηφόρο και στη Ροδόπη

Θανατηφόρο τροχαίο και στον Σώστη Ροδόπης, στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής. Το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος, στην προσπάθειά του να διασχίσει ισόπεδη φυλασσόμενη διάβαση, συγκρούστηκε με επιβατική αμαξοστοιχία Intercity.

Ο οδηγός τραυματίστηκε θανάσιμα.

Η κυκλοφορία στο σημείο διεκόπη έως τις 11 το βράδυ, οπότε και αποκαταστάθηκε.

Αλλα τέσσερα άτομα σκοτώθηκαν σε τροχαία την Κυριακή

Στην Εγνατία Οδό, στο τμήμα Βέροιας-Κοζάνης, μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 22χρονος εξετράπη το απόγευμα της Κυριακής της πορείας της και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της.

Το πρωί της Κυριακής, στην Καρυώτισσα Πέλλας Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 17χρονος εξετράπη επίσης της πορείας του και προσέκρουσε στο τοπικό κοιμητήριο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, στην Εθνική Οδό Ζευγαρακίου-Κάτω Μακρυνούς στην Αιτωλοακαρνανία, Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 54χρονος ανετράπη, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο οδηγός του.

Στο 21,5 χλμ της Εθνικής Οδού Κιάτου-Γκούρας στην Κορινθία, Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε 36χρονος με συνοδηγό τον 83χρονο πατέρα του προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα να βρει τον θάνατο ο 83χρονος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024