Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O Ντόναλντ Τραμπ αρχίζει να πλησιάζει και την Χίλαρι

O Ντόναλντ Τραμπ αρχίζει να πλησιάζει και την Χίλαρι

Το άστρο του Ντόναλντ Τραμπ μεσουρανεί αυτές τις ημέρες: Ο μεγιστάνας, που προπορεύεται έναντι των άλλων διεκδικητών του χρίσματος των Ρεπουμπλικάνων για τις επόμενες προεδρικές εκλογές, εμφανίζεται να μειώνει τη δημοσκοπική απόσταση που τον χωρίζει και από την Χίλαρι Κλίντον. Πάντως, εκτός του ότι η απόσταση βρίσκεται στις έξι μονάδες, είναι ακόμη αρκετά νωρίς για να δοθεί υπερβολική σημασία στις δημοσκοπήσεις.

Το άστρο του Ντόναλντ Τραμπ μεσουρανεί αυτές τις ημέρες: Ο μεγιστάνας, που προπορεύεται έναντι των άλλων διεκδικητών του χρίσματος των Ρεπουμπλικάνων για τις επόμενες προεδρικές εκλογές, εμφανίζεται να μειώνει τη δημοσκοπική απόσταση που τον χωρίζει και από την Χίλαρι Κλίντον.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση των CNN/ORC, αν τελικά οι Ρεπουμπλικανοί διάλεγαν τον Τραμπ και οι Δημοκρατικοί την Κλίντον στις επόμενες προεδρικές εκλογές, η Χίλαρι θα είχε υποστήριξη 51% και ο μεγιστάνας 45%.

Η διαφορά τους βρίσκεται στις έξι μονάδες -τον Ιούλιο, ήταν στις 16 (η Κλίντον έπαιρνε 56% και ο Τραμπ 40%). Το κλείσιμο της ψαλίδας είναι σαφές.

Ωστόσο, εκτός του ότι η απόσταση βρίσκεται στις έξι μονάδες, είναι ακόμη αρκετά νωρίς για να δοθεί υπερβολική σημασία στις δημοσκοπήσεις: Οι δύο υποψήφιοι πρέπει να περάσουν την πρώτη μάχη για να πάρουν το χρίσμα των κομμάτων τους, ενώ θα, σε «πολιτικό χρόνο», θα έχει μεσολαβήσει μία «αιωνιότητα» μέχρι να γίνουν οι εκλογές τον Νοέμβριο του 2016.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024