Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με Τελάντερ ο ΠΑΟ στο Μπακού εν όψει της Καμπάλα

Με Τελάντερ ο ΠΑΟ στο Μπακού εν όψει της Καμπάλα

Χωρίς κανένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του πρώτου αγώνα με την Καμπάλα για τα play off του Europa League. Οι «πράσινοι» αναχωρούν την Τετάρτη για το Μπακού, όπου την Πέμπτη το απόγευμα (19:00) θα αντιμετωπίσουν για πρώτη φορά την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν, χωρίς τους τραυματίες Εσιέν, Κλωναρίδη και τον τιμωρημένο Σάντσεθ, αλλά με τον Τελάντερ να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην αποστολή.

Χωρίς κανένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του πρώτου αγώνα με την Καμπάλα για τα play off του Europa League.

Οι «πράσινοι» αναχωρούν την Τετάρτη για το Μπακού, όπου την Πέμπτη το απόγευμα (19:00) θα αντιμετωπίσουν για πρώτη φορά την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν, χωρίς τους τραυματίες Εσιέν, Κλωναρίδη και τον τιμωρημένο Σάντσεθ, αλλά με τον Τελάντερ να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην αποστολή.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Χουχούμης, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός, Μαρινάκης, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Νίνης, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024