Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
M. Marquez: H υπόθεση τίτλος δεν βρίσκεται στα χέρια μου

M. Marquez: H υπόθεση τίτλος δεν βρίσκεται στα χέρια μου

Στα χέρια των αναβατών της Yamaha εξακολουθεί να βρίσκεται ο τίτλος του 2015, παρά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη που σημείωσε ο M. Marquez στην πίστα Indianapoliς και τη μείωση της βαθμολογικής απόστασης που τον χωρίζει από την κορυφή.

Φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου έχρισε τους αναβάτες της Yamaha o Μ. Marquez συνέντευξη που παραχώρησε στον Τύπο, παρά το γεγονός ότι οι τελευταίες εμφανίσεις του Ισπανού αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο διεκδίκησης του τρίτου συνεχόμενου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

«Δεν είναι στα χέρια μου. Ο στόχος για μένα είναι να κερδίζω αγώνες. Είμαστε 65 βαθμούς πίσω και τώρα είμαστε 56, συνεπώς βρισκόμαστε πιο κοντά.

«Εξακολουθούμε να το πιστεύουμε, αλλά θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, θα είναι δύσκολο».

«Γνωρίζουμε πως και οι δύο αναβάτες της Yamaha έχουν πολύ καλό ρυθμό και αν θέλουμε να τους κερδίσουμε θα πρέπει να παλέψουμε μαζί τους, χρειαζόμαστε δουλειά».

«Ακολούθησα τον Jorge για αρκετούς γύρους στην Indianapolis και στο Assen ακολούθησα τον Valentino. Διαθέτουν καλά στοιχεία, ιδιαίτερα η επιτάχυνση στις εξόδους των στροφών. Δουλεύουμε σε αυτό το κομμάτι σε μια προσπάθεια να βελτιωθούμε», δήλωσε ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής M. Marquez μετά τη δύσκολη επικράτηση του στον GP Indianapolis.

auto.in.gr

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024