Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Vanity Fair: Η σύζυγος του Κάμερον «στέφθηκε» η πιο καλοντυμένη γυναίκα

Vanity Fair: Η σύζυγος του Κάμερον «στέφθηκε» η πιο καλοντυμένη γυναίκα

Πρώτη στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του περιοδικού Vanity Fair φιγουράρει φέτος η σύζυγος του βρετανού πρωθυπουργού, Ντέιβιντ Κάμερον, Σαμάνθα. Η 44χρονη πρώτη κυρία της Βρετανίας, που βρίσκεται στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες από το 2010, κατάφερε να «σπρώξει» στη δεύτερη θέση την 25χρονη τραγουδίστρια της ποπ, Τέιλορ Σουίφτ.

Πρώτη στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του περιοδικού Vanity Fair φιγουράρει φέτος η σύζυγος του βρετανού πρωθυπουργού, Ντέιβιντ Κάμερον, Σαμάνθα.

Η 44χρονη πρώτη κυρία της Βρετανίας, που βρίσκεται στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες από το 2010, κατάφερε να «σπρώξει» στη δεύτερη θέση την 25χρονη τραγουδίστρια της ποπ, Τέιλορ Σουίφτ, η οποία και φιλοξενείται στο εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η 32χρονη πρώτη αφροαμερικανή πρίμα μπαλαρίνα στο American Ballet Theatre Μίστι Κόπλαντ και ακολουθεί η Αμάλ Κλούνι, η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας και η τραγουδίστρια της R&B Ριάνα.

Στη λίστα με τους πιο καλοντυμένους άνδρες για το 2015, ο 65χρονος βρετανός ηθοποιός Μπιλ Νάιλι βρίσκεται στην κορυφή, ενώ θέσεις κατέχουν ο Σταύρος Νιάρχος, ο σχεδιαστής της Apple Τζόνι Άιβ και ο βρετανός πρίγκιπας Χάρι.

Οι συντάκτες του περιοδικού συντάσσουν την ετήσια λίστα, η οποία για πρώτη φορά περιλαμβάνει ξεχωριστή ενότητα για τους εκπροσώπους του Χόλιγουντ.

Στη λίστα αυτή βρίσκεται το όνομα της 26χρονης ανερχόμενης σουηδής ηθοποιού Αλίσια Βικάντερ στην πρώτη θέση. Ακολουθεί ο 33χρονος Έντι Ρέιντμεϊν, που κέρδισετο Όσκαρ Α΄ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Η Θεωρία των Πάντων» και στην τρίτη θέση βρίσκεται η 26χρονη Έμμα Στόουν.

Στον ίδιο κατάλογο βρίσκονται και οι Έμμα Γουότσον, Σαρλίζ Θέρον, Μάικλ Φασμπέντερ και η κινέζα ηθοποιός Φαν Μπίνγκμπινγκ.

Στην κορυφή του φετινού καταλόγου με τα πιο καλοντυμένα ζευγάρια βρίσκονται ο βρετανός ηθοποιός Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και η σύζυγός του Σόφι Χάντερ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Only in

Οι γυναίκες, ο φόβος της σεξουαλικής παρενόχλησης και ο «φόρος ασφάλειας»

Η ασφαλής επιστροφή στο σπίτι για ορισμένες γυναίκες κοστίζει ακριβά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024