Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι» είπε ο Κοτσόλης

«Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι» είπε ο Κοτσόλης

Σκυμμένα κεφάλια κατά την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Αθήνα μετά από την ήττα-αποκλεισμός των Πρασίνων από την Μπριζ στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League. Οι παίκτες του Αναστασίου επέστρεψαν στην Ελλάδα και μόνο ο Στέφανος Κοτσόλης έκανε δηλώσεις.

Σκυμμένα κεφάλια κατά την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Αθήνα μετά από την ήττα-αποκλεισμός των Πρασίνων από την Μπριζ στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Οι παίκτες του Αναστασίου επέστρεψαν στην Ελλάδα και μόνο ο Στέφανος Κοτσόλης έκανε δηλώσεις.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας παραδέχθηκε ότι η ομάδα του παραδόθηκε μετά το δεύτερο γκολ, ενώ παράλληλα έστειλε μήνυμα ανασύνταξης εν όψει της συνέχειας: «Δεν το κρύβουμε, υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Ο αποκλεισμός είναι ακόμη νωπός και μας πείραξε καθώς θέλαμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Δεν τα καταφέραμε», είπε αρχικά ο έμπειρος γκολκίπερ και συνέχισε:

«Στο δεύτερο μέρος ήμασταν κακοί, ενώ στο πρώτο κάναμε μεστή και ώριμη εμφάνιση. Μετά το δεύτερο γκολ χάσαμε εντελώς τη συνοχή μας, πανικοβληθήκαμε και δείξαμε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Ο αποκλεισμός ήρθε ως φυσικό επακόλουθο». Για τη συνέχεια επισήμανε:

«Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Μας δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσουμε στο Europa League. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να ανασυγκροτηθούμε και να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο στα παιχνίδια που ακολουθούν. Ρεαλιστικά, έχουμε την ευκαιρία για να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και αυτό οφείλουμε να διεκδικήσουμε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η μεγαλύτερη βραδιά στην ιστορία του Ολυμπιακού

Λίγο πριν την συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής, ο Ολυμπιακός ζει την μεγαλύτερη βραδιά της ιστορίας του με την πρόκριση στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024