Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Είναι επίσημο… η Παρί Σεν Ζερμέν καλωσόρισε τον Ντι Μαρία

Είναι επίσημο… η Παρί Σεν Ζερμέν καλωσόρισε τον Ντι Μαρία

Μπορεί το σίριαλ να κράτησε πολύ παραπάνω από όσο θα έπρεπε, ωστόσο, είχε ευτυχή κατάληξη για όλους, καθώς τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και η Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά κυρίως ο Ανχελ Ντι Μαρία πραγματοποίησαν την επιθυμία τους. Ο Αργεντινός άσος θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στο Championnat και για τα επόμενα 4 χρόνια με τη φανέλα των πρωταθλητών Γαλλίας, οι οποίοι την Πέμπτη ανακοίνωσαν την απόκτηση του παίκτη από τους «μπέμπηδες».

Μπορεί το σίριαλ να κράτησε πολύ παραπάνω από όσο θα έπρεπε, ωστόσο, είχε ευτυχή κατάληξη για όλους, καθώς τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και η Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά κυρίως ο Ανχελ Ντι Μαρία πραγματοποίησαν την επιθυμία τους.

Ο Αργεντινός άσος θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στο Championnat και για τα επόμενα 4 χρόνια με τη φανέλα των πρωταθλητών Γαλλίας, οι οποίοι την Πέμπτη ανακοίνωσαν την απόκτηση του παίκτη από τους «μπέμπηδες».

Είναι χαρακτηριστικό πως στις ανακοινώσεις και των δύο συλλόγων, καμία από τις δύο πλευρές δεν επισημοποιεί τα ποσά της μεταγραφής.

Ωστόσο, εκτιμάται πως αγγίζουν τα 64 εκατ. ευρώ, ενώ η παρουσίαση του παίκτη από τη νέα του ομάδα έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Πέμπτης.

«Είμαι υπερήφανος και ανυπόμονος να φορέσω τα χρώματα της Παρί Σεν Ζερμέν» δήλωσε ο 27χρονος διεθνής στην ιστοσελίδα του γαλλικού συλλόγου και συμπλήρωσε: «Εύχομαι να έχουμε επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες θα μετάσχουμε, στη Γαλλία και στην Ευρώπη.

Θέλω να κατακτήσω ακόμη μία φορά το Champions League, το οποίο είναι το όνειρο όλων των ποδοσφαιριστών. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να φέρουμε στους φιλάθλους της Παρί Σεν Ζερμέν και στη Γαλλία το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024