Επαφές θεσμών με εκπροσώπους των υπουργείων Εργασίας – Υγείας
Με εκπροσώπους του υπουργείου Εργασίας και του υπουργείου Υγείας συναντώνται σήμερα, Σάββατο, στο ξενοδοχείο Hilton, οι εκπρόσωποι των θεσμών, όπως ανέφεραν κυβερνητικοί κύκλοι. Η συνάντηση με εκπροσώπους του ΤΑΙΠΕΔ αναβλήθηκε, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες.
Με εκπροσώπους του υπουργείου Εργασίας και του υπουργείου Υγείας συναντώνται σήμερα, Σάββατο, στο ξενοδοχείο Hilton, οι εκπρόσωποι των θεσμών, όπως ανέφεραν κυβερνητικοί κύκλοι.
Η συνάντηση με εκπροσώπους του ΤΑΙΠΕΔ αναβλήθηκε, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες.
Χθες, Παρασκευή, στον χώρο διαμονής των θεσμών μετέβησαν ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης και στη εξάωρη συνάντηση τέθηκαν ζητήματα που αφορούν στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, τους στόχους για τα δημοσιονομικά μεγέθη, καθώς και τις ελληνικές προτάσεις για το ταμείο αποκρατικοποιήσεων.
Αντίθετα, σύμφωνα με κυβερνητικό παράγοντα, κατά τη συνάντηση δεν ετέθη θέμα προαπαιτούμενων μέτρων.
Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, στη συνάντηση «υπήρξε σύγκλιση σε κάποια σημεία, λιγότερη σύγκλιση σε κάποια άλλα,ενώ η συζήτηση ήταν σε πολύ καλό κλίμα και θα συνεχιστεί».
Το απόγευμα της Παρασκευής οι εκπρόσωποι των τεσσάρων θεσμών μετέβησαν στην Τράπεζα της Ελλάδος, όπου συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τις εξελίξεις στο εγχώριο πιστωτικό σύστημα και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λαμία: Στα δικαστήρια η αγρότισσα που συνελήφθη για βίντεο στο Tik Tok – Τι ισχυρίζεται
- Ευρώπη: Το κέντρο δίνει τη θέση του στην ακροδεξιά
- Αγρότες: Έφτασαν τα τρακτέρ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο
- Αίγιο: Αναζητείται άνδρας που επιτέθηκε σε οδηγό και τον έστειλε στο νοσοκομείο
- Η ΑΕΚ κλείδωσε πρόκριση και εκτόξευσε τις πιθανότητές της για top-8 (pic)
- Ο Δένδιας στο Υποβρύχιο «ΠΙΠΙΝΟΣ» – Παρακολούθησε βολή του νέου τύπου τορπίλης «SeaHake mod4»

