Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
-Και- crossover προδιαγράφεται το μέλλον του Nissan Leaf

-Και- crossover προδιαγράφεται το μέλλον του Nissan Leaf

Εκτός από μία νέα έκδοση με αυξημένη ηλεκτρική αυτονομία με αφετηρία την τρέχουσα γενιά του Leaf, το ηλεκτροκίνητο μοντέλο φαίνεται να έχει ακόμα πληθωρικότερα σχέδια για το μέλλον του, που προδιαγράφεται –και- crossover.

Το λανσάρισμα ενός αμιγώς ηλεκτροκίνητου crossover με αφετηρία τη δεύτερη γενιά του Nissan Leaf φέρεται να μελετά η ιαπωνική φίρμα προκειμένου να εκμεταλλευτεί την ολοένα αυξανόμενη απήχηση της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Τα crossover χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με την επίσης αυξανόμενη δημοτικότητα του Leaf, αλλά και τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά του ηλεκτρικού συνόλου του μοντέλου στη δεύτερη γενιά του που αναμένεται μέχρι το 2017 θα δημιουργήσουν μια άκρως ελκυστική πρόταση.

Αναλυτικότερα σε ό,τι αφορά τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά της νέας γενιάς του Leaf, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το ιαπωνικό μοντέλο αναμένεται να αξιοποιήσει υψηλότερης απόδοσης μπαταρίες οι οποίες θα του εξασφαλίζουν αυτονομία έως και 400 χλμ.

Μέχρι τότε η Nissan έχει δρομολογήσει τον εφοδιασμό του με νέες μπαταρίες, απόδοσης 30kWh που θα διατεθούν ως εξοπλιστική επιλογή, προσφέροντας αυτονομία έως και 260 χλμ. χωρίς, ωστόσο να αποσυρθούν οι μπαταρίες απόδοσης 24 kWh που εξοπλίζουν σήμερα το ιαπωνικό μοντέλο και του εξασφαλίζουν αυτονομία 199 χλμ.

Σε ό,τι αφορά το χρονικό ορίζοντα, η νέα έκδοση του Leaf με την αυξημένη αυτονομία αναμένεται να παρουσιαστεί το Σεπτέμβριο, στην έκθεση της Φρανκφούρτης με την προοπτική να διατεθεί μέχρι τα τέλη της χρονιάς.

auto.in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024