Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην Αθήνα η αποστολή της Μπριζ για το ματς με τον ΠΑΟ

Στην Αθήνα η αποστολή της Μπριζ για το ματς με τον ΠΑΟ

Αιφνιδιασμένοι από την αφόρητη ζέστη που επικρατεί στην Αθήνα, οι παίκτες της Μπριζ έφτασαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην ελληνική πρωτεύουσα, εν όψει του πρώτου αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί την Τρίτη στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τον Γ' προκριματικό γύρο του Champions League. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα μέλη της βελγικής αποστολής αναχώρησαν από την πατρίδα τους φορώντας μπουφάν και φτάνοντας στην Αθήνα έμειναν με το ...κοντομάνικο.

Αιφνιδιασμένοι από την αφόρητη ζέστη που επικρατεί στην Αθήνα, οι παίκτες της Μπριζ έφτασαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην ελληνική πρωτεύουσα, εν όψει του πρώτου αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί την Τρίτη στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα μέλη της βελγικής αποστολής αναχώρησαν από την πατρίδα τους φορώντας μπουφάν και φτάνοντας στην Αθήνα έμειναν με το …κοντομάνικο.

Αναφερόμενος στην αναμέτρηση και μιλώντας σε Βέλγους δημοσιογράφους που ακολούθησαν την αποστολή της Μπριζ στην Αθήνα, ο επιθετικός Τομ Ντε Σούτερ δήλωσε πως η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα, καθώς θα υπάρξει η δυνατότητα πρόκρισης στον επαναληπτικό της ερχόμενης εβδομάδας.

Ο Βέλγος προπονητής και παλιός κορυφαίος τερματοφύλακας του Βελγίου, Μισέλ Πρεντόμ, πήρε στην αποστολή τον νεοαποκτηθέντα Γάλλο αμυντικό, Ζαν Σαρλ Καστελετο, αλλά άφησε εκτός τον Τούρκο τερματοφύλακα, Σινάν Μπολάτ, για τον οποίο θεωρεί ότι χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Η αποστολή της βελγικής ομάδας αποτελείται από τους εξής 23 ποδοσφαιριστές:

Τερματοφύλακες: Μπρουζές, Τέουκενς, Χόουμπεργκς

Αμυντικοί : Ντε Φάου, Ντουάρτε, Καστελετο, Κουλς, Ντενσβιλ, Ντε Μποκ, Μέχλε, Μπολί Μπομπό

Μέσοι : Σίμονς, Βάθκεθ, Βανακεν, Βόρμερ, Ροϊτεν

Επιθετικοί : Ντε Σούτερ, Ντιαμπί, Ισκιέρδο, Στορμ, Ντιερξ, Ουλάρε, Σέιζ

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η μεγαλύτερη βραδιά στην ιστορία του Ολυμπιακού

Λίγο πριν την συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής, ο Ολυμπιακός ζει την μεγαλύτερη βραδιά της ιστορίας του με την πρόκριση στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024