Χαμόγελα στην ΑΕΚ για τον Μάνταλο που προπονήθηκε
Ο χρόνος για την επιστροφή του Πέτρου Μάνταλου στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ΑΕΚ μετρά πια αντίστροφα. Το απόγευμα της Παρασκευής ο διεθνής μέσος συμμετείχε σχεδόν σε ολόκληρο το προπονητικό πρόγραμμα, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά μετά την έναρξη της φετινής προετοιμασίας.
Ο χρόνος για την επιστροφή του Πέτρου Μάνταλου στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ΑΕΚ μετρά πια αντίστροφα.
Το απόγευμα της Παρασκευής ο διεθνής μέσος συμμετείχε σχεδόν σε ολόκληρο το προπονητικό πρόγραμμα, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά μετά την έναρξη της φετινής προετοιμασίας.
Ο Μάνταλος, που βρίσκεται πια στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, έλαβε μέρος στις ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας κάνοντας μερικά τελειώματα προς το τέρμα, αλλά σε πιο χαλαρούς ρυθμούς κι έδειξε ότι κάθε ημέρα που περνά τον φέρνει όλο και πιο κοντά στην επάνοδό του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο πιο επιδραστικός παίκτης στο Μουντιάλ… περπατώντας (vids, pics)
- Αποσύρεται από την υπόθεση του Τολιόπουλου ο ΠΑΟΚ
- «Ο Χεζόνια θέλει πάνω από 3.500.000 ευρώ – Στο κόλπο για την απόκτηση του η Εφές»
- Η Euroleague και οι καλύτερες φάσεις του MVP, Σάσα Βεζένκοφ (vid)
- Επίσημο: Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη Νίγκρο
- Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων για το τουρνουά στην Κωνσταντινούπολη – Μέσα ο Σπανούλης
- Γιατί ο Εμμανουήλ Καραλής δυσκολεύεται να φτάσει ξανά στα 6 μέτρα
- Επίσημο: Στην ΑΕΚ μέχρι το 2028 ο Γκατσίνοβιτς (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/jamie-macpherson-KTIVMMOXNu8-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442