Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντοπούλου: Συντελείται εκτροπή στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Κωνσταντοπούλου: Συντελείται εκτροπή στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ή να συγκαλύψει τον εκβιασμό που συντελείται υποστήριξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, κάνοντας λόγο για μία ακόμη φορά για πραξικόπημα που μετακυλίεται στη Βουλή, αναφορικά με τα προαπαιτούμενα μέτρα που έχει κληθεί να επικυρώσει. «Οι λέξεις εκβιασμός, πραξικόπημα, συνθηκολόγηση παραπέμπουν στην εκτροπή που συντελείται. Κάποιοι στην Ευρώπη εκβιάζουν την κυβέρνηση, θέλοντας να απελπίσουν τους ευρωπαϊκούς λαούς. Συντελείται εκτροπή στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης» επεσήμανε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ή να συγκαλύψει τον εκβιασμό που συντελείται υποστήριξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, κάνοντας λόγο για μία ακόμη φορά για πραξικόπημα που μετακυλίεται στη Βουλή, αναφορικά με τις δέσμες των προαπαιτούμενων μέτρων που έχει κληθεί να επικυρώσει.

«Οι λέξεις εκβιασμός, πραξικόπημα, συνθηκολόγηση παραπέμπουν στην εκτροπή που συντελείται. Κάποιοι στην Ευρώπη εκβιάζουν την κυβέρνηση, θέλοντας να απελπίσουν τους ευρωπαϊκούς λαούς. Συντελείται εκτροπή στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης» επεσήμανε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Η πρόεδρος της Βουλής υποστήριξε ότι η κυβέρνηση με την απειλή της άτακτης και βίαιης χρεοκοπίας, με την ΕΚΤ να χρησιμοποιείται ως εργαλείο εκβιασμού. «Το να ακυρώνεται η νομοθετική λειτουργία από εκπροσώπους διεθνών οργανισμών αποτελεί μη ανεκτό γεγονός. Ας μου επιτρέψετε να αποκαλώ τρόικα από εδώ και πέρα τους θεσμούς, γιατί έχουν αντιθεσμική, εξωθεσμική και παραθεσμική συμπεριφορά.

» Τιμώ την ειλικρίνεια των λόγων και των προθέσεων του πρωθυπουργού, αλλά να μην ξεχνάμε την πρόθεση των δανειστών να μας εξευτελίσουν, να μας ακυρώσουν. Πρέπει να αξιοποιήσουμε όλα τα όπλα μας ενάντια σε αυτούς που θέλουν την άλωσή μας. Να μην αποκαλούμε συμφωνία γιατί συμφωνία συνάπτεται με ελεύθερη τη βούληση και όχι με εκβιασμό.

» Όταν ο ένας από τους δύο εκβιάζεται, αυτό δεν αποτελεί συμφωνία. Δεν έχουμε την ιδιοκτησία του προγράμματος, καθώς η διατύπωση αυτή αποτελεί απατηλή μεθόδευση του ΔΝΤ. Ας μην μιλούμε για εισήγηση των μέτρων, γιατί εμείς δεν τα προτείνουμε. Είναι εκβιασμός.

» Συνδιαλεγόμαστε με κακόπιστους που γνωρίζουν πως το χρέος της Ελλάδας δεν είναι βιώσιμο, που θέλησαν να σώσουν τις τράπεζες και όχι την ελληνική κοινωνία» συμπλήρωσε, επαναλαμβάνοντας ότι θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024