Μια τεράστια νεροτσουλήθρα μήκους 350 μέτρων που εγκαταστάθηκε στο κέντρο της Σεούλ στη Νότιο Κορέα μοιάζει να χωρίζει την πόλη στα δύο. Η νεροτσουλήθρα τοποθετήθηκε για το φεστιβάλ του καλοκαιριού «Slide Fiesta» που λαμβάνει χώρα στοην Κορέα και θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο.
Μια τεράστια νεροτσουλήθρα μήκους 350 μέτρων που εγκαταστάθηκε στο κέντρο της Σεούλ στη Νότιο Κορέα μοιάζει να χωρίζει την πόλη στα δύο.
Η νεροτσουλήθρα τοποθετήθηκε για το φεστιβάλ του καλοκαιριού «Slide Fiesta» που λαμβάνει χώρα στην Νότιο Κορέα και θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο.
Η εκδήλωση αυτή έχει πραγματοποιηθεί στο παρελθόν σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο, όπως σε Λονδίνο, Λας Βέγκας, Σίδνεϊ, Παρίσι και Άμστερνταμ. Φέτος είναι η πρώτη φορά που γίνεται στην Κορεά.
Η εκδήλωση θα βοηθήσει τον κόσμο να ανακουφιστεί από το άγχος τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού» δηλώνει ο επικεφαλής της διοργάνωσης, Μουν Σουκ-Τζιν.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.