Καμμένος: O πρωτογενής τομέας θα βγάλει τη χώρα από την κρίση
«Όχι» σε αλλαγή του καθεστώτος φορολόγησης των αγροτών, είπε ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος μετά το τέλος της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό Αλ.Τσίπρα, σημειώνοντας ότι ο πρωτογενής τομέας παραγωγής είναι η λύση για να βγει η χώρα από τη ρήξη και να ανακάμψει η οικονομία.
Τη διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση δεν μελετά αλλαγές στο καθεστώς φορολόγησης των αγροτών έδωσε ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος μετά το τέλος της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό Αλ.Τσίπρα, το πρωί της Τετάρτης, εν όψει της κρίσιμης ψηφοφορίας στη Βουλή.
Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι ο πρωτογενής τομέας παραγωγής είναι η λύση για να βγει η χώρα από τη ρήξη και να ανακάμψει η οικονομία.
Όσον αφορά στο θέμα των πλειστηριασμών, ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι «δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την πρώτη κατοικία» και πως «η παρουσία μας στην κυβέρνηση αποτελεί εγγύηση».
«Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε την κατάσχεση του σπιτιού κανενός Έλληνα» είπε και υπογράμμισε ότι όλα τα σενάρια για φορολόγηση των αγροτών, «τα οποία προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα» δεν είναι αληθινά.
Τόνισε, επίσης, ότι απόφαση της κυβέρνησης είναι να προχωρήσει άμεσα στο θέμα της πάταξης της διαφθοράς και της διαπλοκής, «μέσα στις επόμενες ώρες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Δεν είναι ύποπτος φυγής ο 89χρονος» – Αιχμές από τον δικηγόρο του για την ποινική μεταχείρισή του
- NBA: Μυθικός Λεμπρόν Τζέιμς έστειλε τους Λέικερς στους ημιτελικούς της Δύσης – Δύο Game 7 στην Ανατολή (vids)
- Διάκριση των εξουσιών;
- ΕΕ: Χάσμα αμοιβών ανδρών και γυναικών – Η απαίτηση των εργοδοτών για απορρύθμιση απειλεί ό,τι έχουμε πετύχει
- Πότε χαϊδεύουμε τον σκύλο μας και πότε το αποφεύγουμε
- Τα νέα παπούτσια της Chanel δεν είναι καν παπούτσια – Καμία σόλα, δύο κορδόνια
- e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» πληρωμών έως τις 8 Μαΐου
- Ο Αντετοκούνμπο και το σενάριο να γίνει ξανά συμπαίκτης με Λίλαρντ και Χόλιντεϊ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Ακίνητα: Πού αυξάνονται, που μειώνονται τα τ.μ. – Οι περιοχές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/17023519-128x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 02.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/maciej-chwirot-NeBvIH2qmt4-unsplash-315x220.jpg)








































![Ακίνητα: Πού αυξάνονται, που μειώνονται τα τ.μ. – Οι περιοχές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/17023519-315x220.jpg)

















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442