Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο... πολύς Ντόναλντ Τραμπ το έχει ρίξει στις ζαβολιές

Ο… πολύς Ντόναλντ Τραμπ το έχει ρίξει στις ζαβολιές

Τον αριθμό του κινητού του γερουσιαστή, Λίντσεϊ Γκράχαμ, ενός από τους ρεπουμπλικάνους αντιπάλους του, έδωσε σε προεκλογική του συγκέντρωση ο αμερικανός δισεκατομμυριούχος Ντόναλντ Τραμπ, χαρακτηριζόντάς τον μάλιστα μπροστά στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί «ηλίθιο».

Τον αριθμό του κινητού του γερουσιαστή, Λίντσεϊ Γκράχαμ, ενός από τους ρεπουμπλικάνους αντιπάλους του, έδωσε σε προεκλογική του συγκέντρωση ο αμερικανός δισεκατομμυριούχος Ντόναλντ Τραμπ, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα μπροστά στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί «ηλίθιο».

Ο Τραμπ, μάλιστα, είπε στους οπαδούς του να δοκιμάσουν να τον πάρουν τηλέφωνο. Ένας δημοσιογράφος, μάλιστα, που βρισκόταν στη συγκέντρωση, κάλεσε τον αριθμό, ο οποίος όντως ανήκε στον Γκράχαμ.

Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έχει πρόσφατα αποκαλέσει «βλάκα» τον Τραμπ και καταδίκασε τις πρόσφατες κατηγορίες του μεγιστάνα για τον γερουσιαστή Τζον Μακέιν.

Οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν τον Τραμπ να προηγείται στην κούρσα για την εξασφάλιση του χρίσματος του ρεπουμπλικανικού κόμματος για τις προεδρικές εκλογές του 2016.

Ο Τραμπ μάλιστα εξασφάλισε το προβάδισμα παρά τα αμφιλεγόμενα σχόλια εις βάρος του αμερικανού γερουσιαστή και βετεράνου του Βιετνάμ Τζον Μακέιν.

«Έχει γίνει ήρωας επειδή φυλακίστηκε. Εμένα μου αρέσουν οι άνθρωποι δεν έχουν φυλακιστεί» είχε δηλώσει αναφερόμενος στον Μακέιν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024