Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε ύφεση η πυρκαγιά στον Άγιο Στέφανο, κατασβέστηκε στο Κορωπί

Σε ύφεση η πυρκαγιά στον Άγιο Στέφανο, κατασβέστηκε στο Κορωπί

Φωτιά ξέσπασε λίγα λεπτά μετά από τις 11:00 το πρωί σε δασική περιοχή με κατεύθυνση από τον Άγιο Στέφανο προς τη Σταμάτα. Η πυρκαγιά κατευθύνθηκε προς τα σπίτια, το απόγευμα όμως οριοθετήθηκε και βρίσκεται σε ύφεση. Κατασβέστηκε η φωτιά στο Κορωπί. Σε ποιες περιοχές υπάρχει αυξημένος κίνδυνος πυρκαγιάς.

Φωτιά ξέσπασε λίγα λεπτά μετά από τις 11:00 το πρωί σε δασική περιοχή με κατεύθυνση από τον Άγιο Στέφανο προς τη Σταμάτα.

Η πυρκαγιά κατευθύνθηκε προς τα σπίτια, το απόγευμα όμως οριοθετήθηκε και βρίσκεται σε ύφεση. Οι ρίψεις νερού από εναέρια μέσα σταμάτησαν, παραμένουν όμως επίγειες δυνάμεις.

Από τη φωτιά, η οποία έκαψε πεύκα, δεν κινδύνευσαν οι κατασκηνώσεις που βρίσκονται διάσπαρτες στην περιοχή.{{{ map }}}Στον Άγιο Στέφανο επιχείρησαν 55 πυροσβέστες, 19 οχήματα και 15 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ ρίψεις νερού πραγματοποίησαν δύο αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα.

Φωτιά είχε ξεσπάσει και στην περιοχή του Κορωπίου κοντά στο γήπεδο, την οποία κατέσβεσαν πλήρως 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα.

Πυρκαγιά σε δασική έκταση ξέσπασε το απόγευμα και στο Κουνουπέλι Λεχαινών του νομού Ηλείας. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα και 7 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας είχε προειδοποιήσει για αυξημένο κίνδυνο πυρκαγιάς την Τρίτη λόγω των ισχυρών ανέμων.

    Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

    Sports in

    Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

    Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

    Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    in.gr | Ταυτότητα

    Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

    Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

    Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

    Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

    Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

    ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

    Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

    ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

    Σάββατο 27 Απριλίου 2024