Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το μιούζικαλ «Grease» ζωντανεύει στο FOX

Το μιούζικαλ «Grease» ζωντανεύει στο FOX

Μαντώ Σιώμου Το αμερικάνικο κανάλι FOX αποφάσισε να εισέλθει δυναμικά στην ζωντανή μουσική αρένα με μια τρίωρη live έκδοση του «Grease», του θρυλικού rock’n’roll μιούζικαλ, της δεκαετίας του 50′. Το «Grease:live» που βασίζεται στο ομώνυμο μιούζικαλ του Βroadway των Warren Casey και Jim Jacobs του 1971, το οποίο ενέπνευσε και την επιτυχημένη ταινία «Grease» του […]

Μαντώ Σιώμου

Το αμερικάνικο κανάλι FOX αποφάσισε να εισέλθει δυναμικά στην ζωντανή μουσική αρένα με μια τρίωρη live έκδοση του «Grease», του θρυλικού rock’n’roll μιούζικαλ, της δεκαετίας του 50′.

Το «Grease:live» που βασίζεται στο ομώνυμο μιούζικαλ του Βroadway των Warren Casey και Jim Jacobs του 1971, το οποίο ενέπνευσε και την επιτυχημένη ταινία «Grease» του 1978, της Paramount Pictures, με πρωταγωνιστές τον John Travolta και την Olivia Newton-John, θα βγει στον αέρα στις 31 Ιανουαρίου 2016.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Sandy γνωρίζει και ερωτεύεται τον Danny. Το χειμώνα οι δυο τους θα βρεθούν τυχαία στο ίδιο σχολείο, αλλά δεν θα καταφέρουν να συνυπάρξουν… Ο Ντάνι, είναι αρχηγός μιας από τις πιο κακόφημες ομάδες του σχολείου, τους T-Birds, ενώ η Σάντυ κάνει παρέα με τις Pink Ladies, μια παρέα κοριτσιών ντυμένες πάντα στα ροζ.

Τον δημοφιλή «Danny Zuko» θα υποδυθεί ο Aaron Tveit, (Les Miserables, Graceland), ενώ την αγγελική «Sandy» θα υποδυθεί η Julianne Hough, (Rock of Ages). Η Vanessa Hudgens (High school musical) θα παίξει το κακό κορίτσι, «Rizzo» και η Keke Palmer (Scream queens) την «Marty». O Carlos PenaVega, (Big time rush) θα υποδυθεί το σκληρό τσιράκι του Zuko.. τον «Kenickie» ενώ φημολογείται ότι η Olivia Newton-John, που έπαιζε την Sandy στην ταινία «Grease», θα υποδύεται την διευθύντρια McGee. Το μιούζικαλ σκηνοθετούν οι Thomas Kail και Alex Rudzinski.

«Από το Broadway στo σινεμά, και από γενιά σε γενιά, το Grease είναι μία από τις πιο αγαπημένες μουσικές ιστορίες που έχουν ειπωθεί ποτέ – και ανυπομονούμε να το βγάλουμε στον αέρα σε μια θεαματική ζωντανή εκδήλωση», δήλωσε ο αντιπρόσωπος του FOX, Shana C. Waterman, και συμπληρώνει: «Οι εμβληματικοί χαρακτήρες και τα εθιστικά τραγούδια του, ταιριάζουν τέλεια στο FOX, ενώ πρόκειται να του δώσουμε τέτοια δύναμη και ποιότητα παραγωγής ώστε κάθε Sandy, Danny, Rizzo και Kenickie εκεί έξω να θέλουν να σηκωθούν και να τραγουδήσουν μαζί».

entertainment.in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024