Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δύο νεκροί αναβάτες σε αγώνα στη Λαγκούνα της Καλιφόρνια

Δύο νεκροί αναβάτες σε αγώνα στη Λαγκούνα της Καλιφόρνια

Στο πένθος βυθίστηκε για δεύτερη φορά μέσα λίγα 24ωρα ο μηχανοκίνητος αθλητισμός, καθώς μετά την είδηση του θανάτου του πιλότου της Formula1, Ζιλ Μπιανκί, τα ξημερώματα της Δευτέρας, ακολούθησε το δυστύχημα στον αγώνα «MotoAmerica» στη Λαγκούνα Σέκα της Καλιφόρνια με θύματα δύο Ισπανούς μοτοσικλετιστές. Πρόκειται για τους Μπερνάτ Μαρτίνες (35 ετών) και Ντάνιελ Ρίβας (27 ετών) που έχασαν τον έλεγχο των μηχανών τους, όταν σε μία στροφή της πίστας, προπορευόμενος οδηγός φρέναρε απότομα με συνέπεια να προκληθεί «καραμπόλα» ανάμεσα σε αυτόν και άλλους πέντε διερχόμενους «πιλότους».

Στο πένθος βυθίστηκε για δεύτερη φορά μέσα λίγα 24ωρα ο μηχανοκίνητος αθλητισμός, καθώς μετά την είδηση του θανάτου του πιλότου της Formula1, Ζιλ Μπιανκί, τα ξημερώματα της Δευτέρας, ακολούθησε το δυστύχημα στον αγώνα «MotoAmerica» στη Λαγκούνα Σέκα της Καλιφόρνια με θύματα δύο Ισπανούς μοτοσικλετιστές.

Πρόκειται για τους Μπερνάτ Μαρτίνες (35 ετών) και Ντάνιελ Ρίβας (27 ετών) που έχασαν τον έλεγχο των μηχανών τους, όταν σε μία στροφή της πίστας, προπορευόμενος οδηγός φρέναρε απότομα με συνέπεια να προκληθεί «καραμπόλα» ανάμεσα σε αυτόν και άλλους πέντε διερχόμενους «πιλότους».

Οι γιατροί της διοργάνωσης «Superbikes», έσπευσαν άμεσα στον χώρο αλλά ο Μαρτίνες έφυγε από τη ζωή στο νοσοκομείο στην κοντινή πόλη Μοντερέι, ενώ ο Ρίβας διακομίσθηκε με ελικόπτερο στο Σαλίνας, 20 χιλιόμετρα μακριά, και τελικά ξεψύχησε στο νοσοκομείο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η μοτοσικλέτα του Ρίβας έχασε ισχύ με αποτέλεσμα να επιβραδύνει απότομα και να χτυπηθεί διαδοχικά από άλλες μοτοσικλέτες, μεταξύ αυτών και από τη μοτοσικλέτα του Μαρτίνες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024