Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σαββίδης: «Εάν παρόμοιες συμπεριφορές συνεχίζονται, ποιο το νόημα να φέρω παίκτες;»

Σαββίδης: «Εάν παρόμοιες συμπεριφορές συνεχίζονται, ποιο το νόημα να φέρω παίκτες;»

Συνέντευξη με ενδιαφέρουσες απόψεις για την ομάδα του και το ελληνικό ποδόσφαιρο έδωσε σήμερα στην ΕΡΤ 3 ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, στην οποία επισήμανε παράλληλα και τις φιλοδοξίες του για την καινούργια αγωνιστική περίοδο. Επίσης μίλησε για τη φιλία του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, όπου όμως κατέστησε σαφές πως θα σταματήσει να είναι φίλος του αν γίνει σαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον πρωθυπουργό της Ελλάδας, τον Αλέξη Τσίπρα και το ταξίδι του στη Μόσχα.

Συνέντευξη με ενδιαφέρουσες απόψεις για την ομάδα του και το ελληνικό ποδόσφαιρο έδωσε σήμερα στην ΕΡΤ 3 ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, στην οποία επισήμανε παράλληλα και τις φιλοδοξίες του για την καινούργια αγωνιστική περίοδο.

Επίσης μίλησε για τη φιλία του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, όπου όμως κατέστησε σαφές πως θα σταματήσει να είναι φίλος του αν γίνει σαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον πρωθυπουργό της Ελλάδας, τον Αλέξη Τσίπρα και το ταξίδι του στη Μόσχα.

Αναλυτικά:

Για τις μεταγραφικές κινήσεις: «Δεν υπάρχει πρόβλημα σε χρηματοδότηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάμε στην παραλία και να πετάμε τα λεφτά στην θάλασσα. Ο ΠΑΟΚ είναι τέτοια ομάδα που δεν μπορούμε εμείς να δεσμευτούμε ότι ακόμη και ο πιο καλός ποδοσφαιριστής μπορεί να βρει τον εαυτό του εδώ. Υπάρχουν ενδιαφέρουσες προσωπικότητες που θα μπορούσαμε να φέρουμε εδώ, όμως είναι δύσκολο να κατανοήσουν τις ιδιαιτερότητες».

Για την περσινή σεζόν και την ήττα απ’ την Λοκομοτίβα: «Σίγουρα με πείραξε το αποτέλεσμα κόντρα στην Λοκομοτίβα, όμως με ενόχλησε περισσότερο το φινάλε της περσινής σεζόν. Δεν μπορείς να ξαπλώσεις και να κοιμηθείς. Εγώ είμαι άνθρωπος του μάξιμουμ και δεν θα υπάρχει καμία εξαίρεση φέτος και δεν θα επιστρέψω σε κανέναν να συμπεριφέρεται όπως πέρσι».

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Η Ελλάδα είναι ενδιαφέρουσα χώρα, ο δημοσιογράφος ξυπνάει το πρωί και σκέφτεται »τι να γράψω» κι έτσι μερικές φορές μαθαίνω απ’ τον δημοσιογράφο που είμαι τι σκέφτομαι και τι κάνω. Για παράδειγμα πέρσι απαιτούσα να πάρουμε παίκτες και ο Αναστασιάδης έλεγε »εγώ δεν χρειάζομαι». »Όλα καλά τα παλικάρια μου» κι εγώ του έλεγα ότι έχουμε πρόβλημα στην άμυνα, »η Παναγιά είναι η άμυνά μας» μου απαντούσε. Δεν έχω καθόλου στεναχώρια ή λύπη που περάσαμε από αυτή την φάση. Αυτός ο άνθρωπος είναι πολύ πιστός Παοκτσής. Το λάθος μου ήταν ότι εγώ ήθελα να τον ανεβάσω στον θρόνο του ΠΑΟΚ, αλλά δεν το κατάλαβε».

Για τον αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια: «Πίστευα πάρα πολύ ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δίνει αρχή για καθαρότητα. Αν συνεχίζονται αυτές οι συμπεριφορές ποιο είναι το νόημα να φέρνουμε παίκτες εδώ; Θα θυμάστε το Ολυμπιακός-Βέροια, όλοι τότε έλεγαν πως ήξεραν τι θα γίνει. Οι άνθρωποι μιλούσαν πως είτε »θα είναι αυτό» είτε »θα σας διώξουμε». Είναι ακατανόητο. Υπήρχαν διαιτητές που στους δικούς μας παίκτες έλεγαν είτε »κλείστε το στόμα σας» είτε θα »τελειώσετε το ματς με επτά». Εισαγγελέας και ανακριτής λένε το ίδιο αλλά… Δεν θέλω να λύσω τα προβλήματα με ελληνικές μεθόδους. Έτσι όπως το κάνανε οι αθηναϊκές ομάδες. Μόλις ξεκινήσει το πρωτάθλημα 30 βαθμοί είναι στην τσέπη τους. Πώς επιτρέπεται να υπάρχουν σε κάθε ομάδα δανεικοί παίκτες; Αυτό καταστρέφει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ δεν αγόραζε τα παιχνίδια, όταν μπορούσαμε κερδίζαμε όταν όχι ντρεπόμασταν. Δημιουργείται η εντύπωση ότι όλα γίνονται με σενάριο, ξέραμε ποιος θα σκοράρει, ποιος θα σωθεί, ποιος θα βάλει το πόδι του…. Ελπίζω η φετινή χρονιά να είναι διαφορετική».

Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη: «Ο Δημήτρης είναι φίλος αλλά με την ΑΕΚ θα παλέψουμε και εσείς θα το δείτε. Εγώ πάντα ξεχωρίζω κι αν ο Μελισσανίδης γίνει ένας δεύτερος Μαρινάκης αυτό θα σημαίνει ότι θα σταματήσει να είναι φίλος μου. Ελπίζω μαζί να βοηθήσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει πέσει πολύ. Μόνο με ανταγωνισμό θα φτιάξουν τα πράγματα και είναι θετικό το ότι εμφανίζονται δυνατοί επενδυτές. Όταν θα υπάρχουν 5-6 δυνατές ομάδες τότε θα είναι πραγματικά καλό το ποδόσφαιρο».

Για το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Μόσχα:
«Ήθελα να τον υποδεχτούν όπως έπρεπε στην Μόσχα, όχι επειδή είναι καλός ή κακός, αλλά επειδή εκπροσωπεί την Ελλάδα στο εξωτερικό. Δεν έχω το δικαίωμα να αξιολογήσω την κυβέρνηση, αυτό το κάνει ο λαός. Εγώ, όμως, θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να αισθάνεται όσο το δυνατόν καλύτερα όποτε πηγαίνει στην Ρωσία».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024