Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Γιουνάιτεντ δίνει Ντε Χέα και πάει για Πέδρο, Ράμος και Σίλεσεν

Η Γιουνάιτεντ δίνει Ντε Χέα και πάει για Πέδρο, Ράμος και Σίλεσεν

Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Εντ Γουντγουόρντ, ταξίδεψε χθες στην Αγγλία, προκειμένου να δώσει λύση στο θέμα που έχει προκύψει με τη μεταγραφή του Νταβίντ Ντε Χέα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο «Guardian» αποκάλυψε ότι ο παράγοντας των «κόκκινων διαβόλων», άφησε την αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις ΗΠΑ, όπου θα επιστρέψει την Πέμπτη για το φιλικό με την Μπαρτσελόνα, έχοντας την διπλή αποστολή της μεταγραφής του Πέδρο από την Μπαρτσελόνα, αλλά και την εξεύρεση αντικαταστάτη του Ντε Χέα.

Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Εντ Γουντγουόρντ, ταξίδεψε χθες στην Αγγλία, προκειμένου να δώσει λύση στο θέμα που έχει προκύψει με τη μεταγραφή του Νταβίντ Ντε Χέα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο «Guardian» αποκάλυψε ότι ο παράγοντας των «κόκκινων διαβόλων», άφησε την αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις ΗΠΑ, όπου θα επιστρέψει την Πέμπτη για το φιλικό με την Μπαρτσελόνα, έχοντας την διπλή αποστολή της μεταγραφής του Πέδρο από την Μπαρτσελόνα, αλλά και την εξεύρεση αντικαταστάτη του Ντε Χέα.

Την είδηση υπογράφει ο Τζέιμι Τζάκσον, ένας από τους πιο έγκυρους δημοσιογράφους, σχετικά με θέματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επιμένει ότι ο Λουίς Φαν Γκάαλ θα αφήσει τον Ντε Χέα να πάει στην Μαδρίτη, μόνο εάν οι Μαδριλένοι συμφωνήσουν για την μετακίνηση του Σέρχιο Ράμος.

Ο Γουντγουόρντ, γνωρίζει ήδη τις προθέσεις του προπονητή του και θα προσπαθήσει να επιταχύνει τις διαπραγματεύσεις προκειμένου να εκπληρώσει τις επιθυμίες του. Ο αντιπρόεδρος της αγγλικής ομάδας,σύμφωνα με την εφημερίδα «The Guardian», προσπαθεί να ολοκληρώσει τις μεταγραφές, με την απόκτηση των Πέδρο και Ράμος, ενώ η αποχώρηση του Ντε Χέα, προϋποθέτει σίγουρα την άφιξη ενός τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με τον Τζάκσον, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει ήδη ένα πλάνο, στην περίπτωση αποχώρησης του Ντε Χέα για την Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Telegraph» αποκάλυψε ότι ο Αργεντινός τερματοφύλακας Σέρχιο Ρομέρο, επρόκειτο να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, για να υπογράψει με τη Γιουνάιτεντ. Ομως ο Φαν Γκάαλ θεωρεί τον Ρομέρο, ως αντικαταστάτη του Ντέλι Βαλντές που δεν θα συνεχίσει με τον αγγλικό σύλλογο.

Οπως έχει αναφερθεί, πρώτος στόχος της Γιουνάιτεντ για την αντικατάσταση του Ντε Χέα, είναι ο Γιαν Ομπλακ, προοπτική που ακόμα αρνείται η Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Σλοβένος τερματοφύλακας έχει ρήτρα 45 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα.

Ετσι, σύμφωνα με τον «The Guardian», o Γιάσπερ Σίλεσεν του Αγιαξ, θεωρείται αυτή την στιγμή ιδανικός να αντικαταστήσει τον Ντε Χέα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024