ΕΕ: Την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου οι ρυθμίσεις για πρόωρες και αγρότες
Τα νομοσχέδια για τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις και τη φορολόγηση των αγροτών δεν περιλαμβάνονταν στα προαπαιτούμενα της Τετάρτης, 22 Ιουλίου, αναφέρει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ευρωπαίος αξιωματούχος. Η ίδια πηγή διευκρινίζει πως οι ρυθμίσεις αυτές αναμένεται να υιοθετηθούν στο επόμενο πακέτο την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.
Τα νομοσχέδια για τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις και τη φορολόγηση των αγροτών δεν περιλαμβάνονταν στα προαπαιτούμενα της Τετάρτης, 22 Ιουλίου, αναφέρει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ευρωπαίος αξιωματούχος.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι θεσμοί αυτή τη στιγμή εργάζονται με τις ελληνικές αρχές για τις συγκεκριμένες δεσμεύσεις που προκύπουν από τη συμφωνία της συνόδου κορυφής της 12ης Ιουλίου, δηλαδή για την ψήφιση του κώδικα πολιτικής δικονομίας και την ενσωμάτωση της κοινοτικής οδηγίας για την εξυγίανση των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.
Επιπλέον, όπως αναφέρει ο ευρωπαίος αξιωματούχος, η ελληνική πλευρά πρόσθεσε ως αίτημα την υιοθέτηση νομοσχεδίου για το μορατόριουμ της πρώτης κατοικίας.
Τέλος, η ίδια πηγή διευκρινίζει πως τα δύο νομοσχέδια που σχετίζονται με τη φορολογία των αγροτών και τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις, αναμένεται να υιοθετηθούν στο επόμενο πακέτο την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Στη λίστα του Ολυμπιακού για αντί-Πίτερς ο Αϊζέια Μάικ» (vid)
- Ζαμπόλι: «Εγώ γνώρισα τους Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ» – Νέες σκιές από την υπόθεση Έπσταϊν
- Νίκος Ανδρουλάκης: Eυχές μαζί με τον γιο του και πασχαλινό αυγό με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ
- Εξαγωγές: Το στοίχημα των ελληνικών επιχειρήσεων στη Μέση Ανατολή
- Τέλος ο Γκόλεματς από τον πάγκο της Ντουμπάι
- Συνελήφθησαν δύο άτομα για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Ξάνθη
