Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Western Union: Από σήμερα εγχώρια εμβάσματα χωρίς capital controls

Η WorldBridge – Ίδρυμα Πληρωμών, Κύριος Αντιπρόσωπος της Western Union στην Ελλάδα, με διακριτικό τίτλο Paylink, ανακοινώνει την άμεση επαναλειτουργία των συναλλαγών για τα εγχώρια εμβάσματα. Ο αποστολέας μπορεί να επισκεφτεί ένα οποιοδήποτε σημείο με το σήμα Paylink – Western Union και να στείλει, πληρώνοντας με μετρητά, έως και 6.000 ευρώ σε οποιοδήποτε άλλο σημείο […]

Η WorldBridge – Ίδρυμα Πληρωμών, Κύριος Αντιπρόσωπος της Western Union στην Ελλάδα, με διακριτικό τίτλο Paylink, ανακοινώνει την άμεση επαναλειτουργία των συναλλαγών για τα εγχώρια εμβάσματα.

Ο αποστολέας μπορεί να επισκεφτεί ένα οποιοδήποτε σημείο με το σήμα Paylink – Western Union και να στείλει, πληρώνοντας με μετρητά, έως και 6.000 ευρώ σε οποιοδήποτε άλλο σημείο Paylink – Western Union στην Ελλάδα, απλά και μόνο με την ταυτότητα ή το διαβατήριό του, χωρίς να χρειάζεται τραπεζικός λογαριασμός. Τα μετρητά θα είναι διαθέσιμα στον παραλήπτη σε λίγα μόνο λεπτά, ακόμη και απογεύματα και Σαββατοκύριακα.

Ενδεικτικά σημεία εξυπηρέτησης είναι τα κυριότερα ανταλλακτήρια συναλλάγματος και επιλεγμένα καταστήματα των σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος και Μασούτης. Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, καθώς και για ενημέρωση σχετικά με το πλησιέστερο σημείο εξυπηρέτησης που έχει τα διαθέσιμα μετρητά, χωρίς τις ουρές των τραπεζών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 2109005000 ή στο 8001002020 (από σταθερό χωρίς χρέωση) ή να μπουν στο Paylink.gr.

Εντός λίγων ημερών αναμένεται και η επαναλειτουργία των εισερχόμενων εμβασμάτων από το εξωτερικό, για την οποία θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Την ενοχή του οδηγού για το θάνατο του Ιάσονα προτείνει ο εισαγγελέας

«Η αμέλεια του κατηγορούμενου είναι βαρύτατη...» υποστήριξε ο εισαγγελέας, με τον οδηγό να τονίζει ότι «ακόμη και σήμερα η οδηγία της Αστυνομίας είναι αν υπάρχει επίσημος να μπαίνει έτσι».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024