Φωτιά στη Λακωνία: Ένας 58χρονος πέθανε από ανακοπή καρδίας
Ένας 58χρονος μόνιμος κάτοικος εξωτερικού, πέθανε από ανακοπή καρδίας ενώ μαινόταν η φωτιά στην Λακωνία. Σε ετοιμότητα βρίσκεται το νοσοκομείο της Σπάρτης, όπου και προσέρχονται ασθενείς με συμπτώματα δύσπνοιας εξ’ αιτίας του καπνού.
Ένας 58χρονος μόνιμος κάτοικος εξωτερικού, πέθανε από ανακοπή καρδίας ενώ μαινόταν η φωτιά στην Λακωνία.
Σε ετοιμότητα βρίσκεται το νοσοκομείο της Σπάρτης, όπου και προσέρχονται ασθενείς με συμπτώματα δύσπνοιας εξ’ αιτίας του καπνού.
Ο διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ), Πάνος Ευσταθίου, δήλωσε ότι το Κέντρο Υγείας της Νεάπολης εκκενώθηκε άμεσα, ενώ η περιοχή όπου μαίνεται η πυρκαγιά έχει ενισχυθεί με ασθενοφόρα από την Αχαΐα, για την άμεση εξυπηρέτηση των κατοίκων που εμφανίζουν προβλήματα υγείας.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59