Αναβάλλεται η πώληση της Finansbank από την ΕΤΕ
Στην αναβολή της διαδικασίας πώλησης μετοχών της Finansbank προχώρησε η Εθνική Τράπεζα, μετά την απόσυρση της σχετικής αίτησης από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Τουρκίας.
Στην αναβολή της διαδικασίας πώλησης μετοχών της Finansbank προχώρησε η Εθνική Τράπεζα, μετά την απόσυρση της σχετικής αίτησης από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Τουρκίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εθνικής, η διοίκησή της συνεχίζει, από κοινού με τη Finansbank, να εργάζεται για την επανεκκίνηση της διαδικασίας αυτής, για την οποία θα υποβληθεί νέα αίτηση προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Τουρκίας.
Αυτό θα γίνει όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες της αγοράς και υπό την αίρεση λήψης των σχετικών εγκρίσεων. «H ETE θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για κάθε σημαντική εξέλιξη» καταλήγει η ανακοίνωση της τράπεζας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το μήνυμα του Αλέξη Αλεξανδρή για τα γενέθλια του Ολυμπιακού (pic)
- «Αφήστε την υποκρισία, ξεπλένετε τα εγκλήματα ΗΠΑ και Ισραήλ» – Ξέσπασμα Μπαγαΐ κατά της Φον ντερ Λάιεν
- Πληθωρισμός: Στο 2,7% τον Φεβρουάριο – «Φωτιά» σε τρόφιμα και ένδυση
- Κρήτη: Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία της 36χρονης Ράνιας – Ξέσπασε η γειτόνισσά της
- Επίθεση Φάμελλου σε κυβέρνηση για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Να φύγετε το συντομότερο και να πάρετε μαζί σας το παρακράτος
- Χωρίς Βεζένκοφ κόντρα στην Παρί ο Ολυμπιακός
