Πάπας: Η νέα ελληνική κυβέρνηση ξεκίνησε μια δίκαιη αναθεώρηση
Ευρεία αναφορά κάνουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης σε σύντομη δήλωση του πάπα Φραγκίσκου για την Ελλάδα από ταξίδι το οποίο πραγματοποιεί στην Λατινική Αμερική. «Οι έλληνες κυβερνώντες που οδήγησαν στη δημιουργία αυτής της κατάστασης διεθνούς χρέους έχουν μια ευθύνη. Με την νέα ελληνική κυβέρνηση ξεκίνησε μια αναθεώρηση κάπως δίκαιη» δήλωσε ο Ποντίφικας.
Ευρεία αναφορά κάνουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης σε σύντομη δήλωση του πάπα Φραγκίσκου για την Ελλάδα από ταξίδι το οποίο πραγματοποιεί στην Λατινική Αμερική.
«Οι έλληνες κυβερνώντες που οδήγησαν στη δημιουργία αυτής της κατάστασης διεθνούς χρέους έχουν μια ευθύνη. Με την νέα ελληνική κυβέρνηση ξεκίνησε μια αναθεώρηση κάπως δίκαιη» δήλωσε ο Ποντίφικας.
Την ώρα που στις Βρυξέλλες ολοκληρώνονταν οι διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους ηγέτες της Ευρωζώνης, ο Πάπας Φραγκίσκος θέλησε να υπογραμμίσει: «Ελπίζω να βρεθεί ο δρόμος για να λυθεί το πρόβλημα της Ελλάδας και ένας δρόμος ελέγχου για να μην παρουσιάσουν και άλλες χώρες το ίδιο πρόβλημα, και αυτό να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε, διότι ο δρόμος αυτός των χρεών δεν τελειώνει ποτέ».
«Είμαι αλλεργικός στην οικονομία διότι ο πατέρας μου ήταν λογιστής και όταν δεν τελείωνε την δουλειά στο εργοστάσιο, έπαιρνε δουλειά στο σπίτι και τα Σαββατοκύριακα εργαζόταν με τα λογιστικά βιβλία του» είπε ο Πάπας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αγρότες: Μπλόκο στην Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας από τους παραγωγούς της Εύβοιας – «Η κυβέρνηση ανακυκλώνει τα μέτρα»
- Η καλή ψυχική υγεία των εφήβων κρύβεται στο… μαξιλάρι
- Γιώργος Λιάγκας: Το ατύχημα που έπαθε στο σπίτι του – Τι λέει ο ίδιος για την περιπέτεια του
- «Φθηνό ρεύμα για όλους» ζητά το ΠΑΣΟΚ – Τι προτείνει
- «Βράζουν» στην Τότεναμ με τον Φρανκ: Εμφανίστηκε να κρατάει κούπα της Άρσεναλ (pic)
- Εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση για τον καθαρισμό του Μόρνου