Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την επόμενη ημέρα της συμφωνίας

Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την επόμενη ημέρα της συμφωνίας

Συνεργασία με υπουργούς και στενούς του συνεργάτες έχει αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Στο επίκεντρο της σύσκεψης βρίσκονται οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης μετά τη συμφωνία στη Σύνοδο Κορυφής, και συγκεκριμένα η ψήφιση των προαπαιτούμενων, δεδομένων των διαφοροποιήσεων υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεργασία με υπουργούς και στενούς του συνεργάτες έχει αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Στο επίκεντρο της σύσκεψης βρίσκονται οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης μετά τη συμφωνία στη Σύνοδο Κορυφής, και συγκεκριμένα η ψήφιση των προαπαιτούμενων, δεδομένων των διαφοροποιήσεων υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της στάσης της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Στο Μαξίμου βρίσκονται ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, η αναπληρώτρια υπουργός Νάντια Βαλαβάνη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, ο γραμματέας του κόμματος Τάσος Κορωνάκης. ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελαρίδης και ο βουλευτής Δημήτρης Βίτσας.

Αργότερα, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να έχει συνάντηση με τον υπουργό Αμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο. Δεν αποκλείεται να υπάρξει συνάντηση και με την ΠτΒ Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024