Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γερμανοί Πράσινοι: Ο Σόιμπλε σαμποτάρει έναν συμβιβασμό με την Ελλάδα

Γερμανοί Πράσινοι: Ο Σόιμπλε σαμποτάρει έναν συμβιβασμό με την Ελλάδα

Έντονη κριτική στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για την πρόταση περί «προσωρινής εξόδου» της Ελλάδας από την Ευρωζώνη ασκούν οι επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Πρασίνων, Κάτριν Γκέρινγκ-Έκαρτ και 'Αντον Χοφράιτερ, κατηγορώντας τον ότι σαμποτάρει ένα συμβιβασμό με την Ελλάδα. «Η συμπεριφορά του Σόιμπλε είναι όχι μόνο απαράδεκτη αλλά και αντισυνταγματική» τονίζουν.

Έντονη κριτική στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για την πρόταση περί «προσωρινής εξόδου» της Ελλάδας από την Ευρωζώνη ασκούν οι επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Πρασίνων, Κάτριν Γκέρινγκ-Έκαρτ και ‘Αντον Χοφράιτερ, κατηγορώντας τον ότι σαμποτάρει ένα συμβιβασμό με την Ελλάδα.

«Η συμπεριφορά του Σόιμπλε είναι όχι μόνο απαράδεκτη αλλά και αντισυνταγματική» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους και προσθέτουν ότι ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε θα έπρεπε να έχει ενημερώσει για μια τέτοια πρόταση το γερμανικό Κοινοβούλιο.

Την ίδια ώρα, ο εκπρόσωπος των Χριστιανοδημοκρατών στην Επιτροπή Προϋπολογισμού, Έκχαρτ Ρέμπεργκ, δηλώνει ότι «αυτό που πρότεινε η Αθήνα δεν επαρκεί ούτε κατά διάνοια -προπάντων διότι η χρηματοδοτική ανάγκη είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ ό,τι πιστεύαμε ως τώρα».

Ο ίδιος εκτιμά ότι ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έχει δίκιο να απαιτεί επίμονα βελτιώσεις, και θέτει θέμα αξιοπιστίας της ελληνικής κυβέρνησης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024