Στον τελικό του διπλού σκιφ προκρίθηκαν Νικολαΐδου, Ασουμανάκη
Ένα μετάλλιο θα διεκδικήσουν για τα ελληνικά κουπιά στη Λουκέρνη, οι Κατερίνα Νικολαϊδου και η Σοφία Ασουμανάκη. Τα κορίτσια του διπλού σκιφ, αν και νέο πλήρωμα, κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου (3ος αγώνας της χρονιάς) τερματίζοντας στην 3η θέση της ημιτελικής σειράς τους με χρόνο 9:19.13, πίσω από την Λευκορωσία (7:14.98) και τη Γερμανία (7:17.52).
Ένα μετάλλιο θα διεκδικήσουν για τα ελληνικά κουπιά στη Λουκέρνη, οι Κατερίνα Νικολαϊδου και η Σοφία Ασουμανάκη. Τα κορίτσια του διπλού σκιφ, αν και νέο πλήρωμα, κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου (3ος αγώνας της χρονιάς) τερματίζοντας στην 3η θέση της ημιτελικής σειράς τους με χρόνο 9:19.13, πίσω από την Λευκορωσία (7:14.98) και τη Γερμανία (7:17.52). Οι δύο Ελληνίδες πρωταθλήτριες της κωπηλασίας θα πάρουν θέση στη γραμμή της εκκίνησης στις 15:18 αύριο.
Αντίθετα, δεν τα κατάφερε στον ημιτελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών το άλλο γυναικείο πλήρωμα με τις Γεωργία Δημάκου και Αμαλία Τσιάβου που κατέλαβαν την 6η θέση και θα αγωνιστούν στον «μικρό τελικό» του αγωνίσματος (Κυριακή 10:15).
Τα δύο ανδρικά πληρώματα ολοκλήρωσαν σήμερα τις υποχρεώσεις τους. Συγκεκριμένα, η τετράκωπος άνευ πηδαλιούχου ελαφρών βαρών με τους Ντούσκο-Πέτρου-Λ.Κόνσολα-Γ.Κόνσολα τερμάτισε στην 4η θέση στον Γ΄ Τελικό και κατέλαβε τη 16η στη γενική κατάταξη, ενώ το διπλό σκιφ ελαφρών βαρών με τους Μαγδανή-Γιάνναρο ήταν 2οι στον Δ΄ Τελικό και 20οι στη γενική.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Μπρανκού Μπαντιό αναδείχθηκε ο MVP του Game 5 των playoffs της EuroLeague, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση στη νίκη της Βαλένθια επί του Παναθηναϊκού.
Ο Ράφα Μπενίτεθ επικαλείται διαρκώς το πρότζεκτ που ανέλαβε στον Παναθηναϊκό. Μόνο που ο ίδιος δείχνει να μην ενδιαφέρεται καθόλου για την πρόοδο του...
Απορρίφθηκε από την ΔΕΑΒ η αναστολή απόφασης τιμωρίας που ζήτησε ο Παναθηναϊκός, κάτι που σημαίνει ότι το τελευταίο ματς στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου, κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα διεξαχθεί μπροστά σε άδειες εξέδρες.